În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/07/2016 Cum a influentat compania Joyetech industria de tigari electronice

tigara electronica joyetech ego aio

 

Compania Joyetech a fost fondata in decembrie, 2007. Cu toate ca industria de tigari electronice era in plina dezvoltare la acel moment, Joyetech a reusit sa introduca inovatii pe piata si sa dezvolte independent primul produs in septembrie, 2008: Joye 510. Totodata, Joyetech a rezolvat o problema stringenta pentru industria de tigari electronice- aceea a scurgerilor din cartuse- prin inventarea conceptului de baterie manuala.


In octombrie 2009, Joyetech a introdus pe piata modelul de tigara electronica Joye eGo, cu un design atractiv care avea sa devina un trend. Joye eGo prelungeste autonomia bateriei si beneficiaza de un cartus mai mare, in comparatie cu modelul Joye 510.

tigara electronica joyetech 510


In 2010, Joyetech a lansat o tigara electronica revolutionara: Joye eGo-T, care dispunea de un atomizor inovator. Acest atomizor era superior tehnologiei traditionale, pentru ca nu mai necesita imbibarea lichidului pentru tigara electronica in fitilul din rezervor.

 
Spre surprinderea tuturor, in 2011, Joyetech si-a extins influenta in intreaga industrie, odata cu lansarea in serie a modelelor de tigari electronice 510-T si eGo-C. 


Pentru a veni in intampinarea nevoii de portabilitate din randul consumatorilor, Joyetech a lansat modelul de tigara electronica eCab, ale carei atomizor si baterie pot fi schimbate. Designul tigarii electronice eCab este atragator si elegant, reusind astfel sa imbine aspectul sic si functionalitatea, tradusa prin volumul mare de vapori degajati. 


Din momentul fondarii companiei, Joyetech s-a concentrat pe dezvoltarea unui brand.   Cercetarile permanente si dezvoltarea de noi tehnologii si produse au propulsat compania Joyetech catre statutul de lider in industria de tigari electronice. Experienta vasta si cunostintele avansate ajuta compania Joyetech sa-si promoveze imaginea de brand prin intermediul produselor competitive, care influenteaza profund industria de tigari electronice. Inovatiile din cercetare si productie genereaza rezultate din ce in ce mai bune pentru consumatori, precum si inspiratie pentru dezvoltarea de noi modele de tigari electronice.


Joyetech isi propune sa ofere consumatorilor o experienta a vapatului excelenta prin intermediul managementului competitiv, echipei de ingineri vizionari si talentati, tigarilor electronice premium si serviciului excelent de relatii cu clientii. La ora actuala, Joyetech se bucura de o reputatie admirabila la nivel international, datorita practicilor corecte de business si dezvoltarii constante. Joyetech isi propune sa ofere o experienta a vapatului excelenta, conform sloganului companiei, "Joy Life with E Technology."


Una din cele mai noi inovatii lansate de compania Joyetech este modelul Joyetech EGO AIO, o tigara electronica performanta cu un design minimalist, ce a facut vapatul sub-ohm accesibil tuturor. Designul tigarii electronice Joytech EGO AIO este compact, dar eficient: are forma unui tub complet uniform, cu un buton patrat in fata si doua sectiuni transparente care iti permit vizualizarea rezervorului. Tigara electronica Joytech EGO AIO beneficiaza de un design anti-scurgere si de protectie pentru copii.

tigara electronica joyetech ego aio

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate