În curs de procesare...

Despre tigara electronica

Exista multe persoane care inca nu stiu exact ce este o tigara electronica? Desi aceasta a aparut in 2003, in China, a devenit populara mai mult in ultimii ani. Cu toate acestea, acest produs are un mare potential de a inlocui tigarile din tutun. Exista chiar medici care sustin ca in viitor tigara electronica ar putea inlocui definitiv tigarile din tutun.

Tigara electronica este un gadget sau un dispozitiv ce livreaza nicotina intr-un mod mai sanatos decat tigarile din tutun. Astfel utilizatorul este ferit de toate efectele daunatoare ale tigarilor din tutun. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, peste 50% din cei care au utilizat tigara electronica au reusit sa renunte la fumat sau sa elimine numarul tigarilor din tutun. 

Majoritatea tigarilor electronice sunt alcatuite din trei componente: baterie, atomizor si cartus. In momentul in care utilizatorul trage din tigara electronica bateria intra in functiune si furnizeaza curent atomizorului. Atomizorul se incinge si vaporizeaza solutia cu nicotina aflata in cartus. Aceasta solutie poarte denumirea de e-lichid (lichid pentru tigari electronice) si este alcatuit dintr-un amestec de apa distilata, arome, nicotina si glicerina vegetala sau propilen glicol.

Din moment ce nu contin substante cancerigene sau agenti chimici periculosi, tigarile electronice sunt considerate o alternativa mai sanatoasa a tigarilor din tutun. Studiile efectuate pe termen scurt confirma acest lucru.

La nivel modial exista deja milioane de utilizatori de tigari electronice. Acestia s-au declarat foarte multumiti de aceste produse. Dintre toate metodele de renuntare la fumat tigarile electronice au cea mai mare rata de succes.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate