În curs de procesare...

Gusturi diferite

Intr-adevar exista o gama multipla de e-lichide. Noi ne-am gandit, pentru inceput sa le aducem pe cele mai vandute lichide, realizate de cei mai mari producatori din lume, Dekang si Liqua.
 
Astfel va putem oferi e-lichide cu aroma de Marlboro, Tabac sau Menta, fiecare disponibil si in concentratie de nicotina High, Mediu, Low sau fara. Deci aveti de incercat 12 tipuri de e-lichide. Cand va veti plictisi de acestea sigur vom mai aduce si altele.
 
E-lichidul pe care il comercializam are certificat de netoxicitate.

Atentie! Daca e-lichidul pe care il cumparati nu este din surse sigure, va poate dauna sanatatii!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate