În curs de procesare...

Tigara mai sanatoasa

Da, tigara electronica este mai sigura. Exista peste 4000 de substante daunatoare in tigara clasica. In tigara electronica exista doar nicotina... si asta daca doriti. Puteti renunta si la nicotina, daca va doriti acest lucru.
 
Au aparut multe articole ce sustineau ca tigara electronica este la fel de nociva. Nu credeti tot ce se scrie, pentru ca interesul ca aceste produse sa nu castige teren in detrimentul producatorilor clasici de tigari, este enorm. Ganditi-va cati bani incaseaza statul doar din accizele de la tigarile clasice...
 
Pentru tigara electronica si e-lichidul comercializat exista certificate de non-toxicitate iar producatorul raspunde pentru acest lucru.
 
Pentru a citi articole pro si contra tigara electronica intrati pe Forum Tigara Electronica

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate