În curs de procesare...

Sistem de bonus la cumparare

Va multumim ca ati fost alaturi de noi mai bine de doi ani de zile. Ne-am gandit sa va rasplatim fidelitatea si am creat un sistem unic de discount, pe piata de tigari electronice.

Vor exista 3 tipuri de clienti: Clienti Silver, Clienti Gold si Clienti Platinum. Cel mai frumos lucru in cadrul acestui program este ca el se aplica retroactiv (comenzile plasate inainte de 22.08.2011 nu pot fi luate in considerare pentru sistemul de bonusare).


Astfel va vom rasplati comenzile plasate pe site-ul nostru in ultimul an (indiferent ca sunt consumabile sau tigari electronice) prin acordarea statusului Silver, Gold sau Platinum.
Softul de gestiune pe care l-am implementat stie in orice moment care este valoarea cumparaturilor Dumneavoastra de cand ati efectuat prima comanda si pana in prezent. Dumneavoastra nu puteti vedea in contul de pe site aceste informatii (decat daca adunati comenzile din detaliile contului), insa va putem transmite noi telefonic, cand va confirmam comanda. De asemenea, daca plasati comanda telefonic va vom informa cu privire la statusul Dumneavoastra.

In programul nostru intra atat comenzile plasate pe site, cat si comenzile plasate telefonic!


Astfel conform valorii totale a cumparaturilor pe care le-ati efectuat prin site-ul nostru de-a lungul timpului, am creat urmatoarele grile de discounturi:

Silver - produse a caror valoare depaseste 500 de lei - discount de 4%,
Gold - produse a caror valoare depaseste 2000 de lei - discount de 6%,
Platinum - produse a caror valoare depaseste 4000 de lei - discount de 10%.

De acum inainte, puteti comanda si prietenilor Dumneavoastra, pentru a atinge pragurile care va vor creste valoarea de Discount.
Va asiguram in continuare de suportul nostru de consiliere, pentru alegerea unei tigari electronice potrivite stilului Dumneavoastra.
Tigarile electronice si consumabilele comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate