În curs de procesare...

Cum cumpar? Lansarea unei comenzi

Nimic mai simplu. Pune in cos, completeaza-ti datele si trimite comanda. In scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al nostru pentru validarea comenzii. De regula trimitem coletul printr-un curier express, astfel incat produsele sa ajunga la tine in 24 de ore.
 
De asemenea ne poti contacta la numarul de telefon afisat in pagina produsului sau la pagina de Contact.

Livram tigari electronice in toata tara. Pentru Bucuresti pretul curieratului este de 10 lei. Pentru toate orasele precum: Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Brasov, Ploiesti, Oradea, Iasi, Braila, Pitesti, Arad, Sibiu, Bacau, Tg Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Rm. Valcea, Suceava, Targoviste, Focsani, Drobeta-Turnu Severin, Tulcea, Resita, Slatina, Alba Iulia, Calarasi, Deva, Giurgiu, Hunedoara, SF. Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria, Tg Jiu pretul este de 15 de lei. Puteti verifica pe site-ul Fancourier daca orasul Dvs. se afla in aria de acoperire. Multumim!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate