În curs de procesare...

Cat dureaza pana voi primi comanda?

Cat dureaza pana voi primi comanda?

Livrarea produselor comandate de pe site-ul Tigaraelectronica-Nr1 se face prin Cargus sau Fan Courier, la domiciliu.

Comenzile plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri, pana in ora 14:00, vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi livrate de agentii Fan Courier aproximativ in 24 de ore. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate ziua urmatoare si vor fi livrate de agentii Cargus sau Fan Courier in aproximativ 24 de ore.

Nu se fac livrari sambata dupa ora 14:00 si duminica.

Costul transportului variaza in functie de orasul in care locuiti si de curierul ales, astfel:

Prin Cargus:
- cost transport Bucuresti: 10 lei
- cost transport in tara, conform ariei de acoperire Cargus: 15 lei
- cost transport in tara, in localitati departate ariei de acoperire Cargus: 30 lei

Prin Fan Courier:
- pentru Bucuresti costul transportului este de 15 Ron
- pentru celelalte orase aflate in aria de acoperire Fan Courier costul transportului este de 25 de Ron
- daca locuiti intr-o zona care nu face parte din aria de acoperire a Fan Courier atunci se percepe o taxa in functie de numarul de kilometrii suplimentari parcursi de courier

 

Puteti urmari online stadiul expeditiei pe site-urile: www.cargus.ro sau www.fancourier.ro introducand numarul expeditiei pe care vi-l putem comunica telefonic.

Orice comanda plasata pe site-ul TigaraElectronica-NR1.ro va fi livrata la orice adresa din Romania doar prin cele doua firme de curierat rapid, nu facem expeditii prin Posta Romania sau prin alte companii de curierat.

Pentru eventuale intrebari sau neclaritati va rugam sa ne contactati fara nicio ezitare la contact@tigaraelectronica-nr1.ro sau telefonic la 0722.508.666, de luni pana vineri intre orele 9.30 - 18.30.

Livram tigari electronice in toata tara. Pentru Bucuresti pretul curieratului este de 15 lei. Pentru toate orasele precum: Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Brasov, Ploiesti, Oradea, Iasi, Braila, Pitesti, Arad, Sibiu, Bacau, Tg Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Rm. Valcea, Suceava, Targoviste, Focsani, Drobeta-Turnu Severin, Tulcea, Resita, Slatina, Alba Iulia, Calarasi, Deva, Giurgiu, Hunedoara, SF. Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria, Tg Jiu pretul este de 25 de lei. Puteti verifica pe site-ul Fancourier daca orasul Dvs. se afla in aria de acoperire. Multumim!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate