În curs de procesare...

Testimoniale

"Ma numesc Marius Mitea, 45 de ani, din Sibiu, si de ieri sunt posesorul unui kit complet DSE901. Desi am avut anumite rezerve fata de ideea e-fumatului, trebuie sa recunosc ca sunt pe deplin satisfacut de produsul Dvs. ! Spun aceasta deoarece, dupa 27 (!) de ani de fumat intens (1,5 -2 pachete tigari tari pe zi) tocmai am parcurs prima perioada de 24 de ore fara sa fumez ! Nu exista sevraj. Mentionez ca, in repetate randuri am incercat sa abandonez fumatul, nereusind decat pe perioade de cel mult 2 ore ! "

"Poate ar fi momentul sa va ganditi la extinderea activitatii in toata tara. Mi-ar placea sa cumpar e-tigari si consumabile la magazinul din colt ... Va multumesc si...keep up the good work !" - Cu stima, Marius Mitea 19.11.2009

Mircea, 32 de ani, Bucuresti - "La inceput am avut o tigara electronica primita cadou. Am crezut ca e doar o jucarie, pentru ca dupa ce o foloseam trebuia sa-mi aprind o tigara normala. Fumam de la 16 ani. Mi-a spus un prieten de tigara electronica DSE901 ca imi va satisface pe deplin pofta de a fuma. A fost greu sa gasesc un furnizor serios pentru ca exista multe tzepe... dar am gasit in cele din urma si sunt foarte multumit. Acum singura mea grija este sa-mi aleg lichide cu arome cat mai misto. Va recomand sa incercati!" 


"Folosesc tigara electronica Ego de 2 luni iar de 1.5 luni nu am mai fumat , este foarte ok pentru cei care doresc sa renunte la fumat sau pentru cei nu vor sa renunte la nicotina si vor sa renunte la vreo 3999 de substante nocive din tigarete din tutun."
08/06/2011, 06:55 – Catalin Munteanu

"Salut,

Mi-a ajuns coletul sambata trecuta, si tigara electronica Vipercig este bestiala!
din tot ce am incercat pana acum este pe departe cea mai buna, o sa mai iau 2 kituri pt nevastamea si tata. Multumesc pentru promptitudine si seriozitate." 05/03/2012, 14:45 – Mihai Filiponescu

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate