În curs de procesare...

Ce este tigara electronica?

Esti fumator inrait si vrei sa te lasi eficient si o data pentru totdeauna de fumat? Ai incercat cam toate alternativele de pe piata, de la gume si plasturi cu nicotina, la inhalatoare, la aromaterapie sau acupunctura, insa fara niciun rezultat? A venit timpul sa incerci o tigara electronica! O metoda mult mai rapida, eficienta si sigura de a renunta la fumat, fara sa intri in sevraj nicotinic.

Sa incepem cu o scurta istorie a acestui gadget. Tigara electronica a aparut in 2003, pe cand un doctor de origine chineza, pe nume Hon Lik, s-a gandit sa schimbe perspectiva intregii lumi cu privire la renuntarea la viciu. Asa a luat nastere tigara electronica, un gadget de mici dimensiuni, care nu emana fum si ii ajuta pe oameni sa renunte la fumat. 

Tigara electronica a fost gandita ca un dispozitiv care sa functioneze cu lichide – realizate din 3 ingrediente principale: arome, nicotina, propilen glicol/glicerina vegetala (deja folosite de zeci de ani in industria alimentara si cosmetica) – si sa emane vapori, imitand cat se poate de real fumatul. Practic, in procesul de renuntare la fumat, cel mai critic aspect este renuntarea la ticul de a duce la gura ceva. Tigara electronica rezolva foarte eficient acest aspect, oferindu-le fumatorilor sansa de a-si duce la indeplinire tabietul, dar fara substante nocive. 

Foarte important de mentionat este ca din moment ce alegi o tigara electronica, organismul tau nu mai este intoxicat cu 3 substante cauzatoare de cancer - acroleina, gudronul si monoxidul de carbon. Nu doar periculoase pentru plamani, cat mai ales pentru inima, pentru ca se acumuleaza cristale de colesterol pe artere. 

Ca sa te bucuri de beneficiile renuntarii la fumat trebuie, intr-adevar, sa iti achizitionezi o tigara electronica de calitate. Asa cum sunt cele comercializate pe Tigara Electronica nr. 1, magazin online de tigari electronice, consumabile si accesorii de cea mai buna calitate, pentru care principala grija este siguranta ta. 

Mai mult, un alt motiv pentru care e mai bine sa treci pe o tigara electronica este acela ca Legea Antifumat nu iti da batai de cap!  Spre deosebire de tigarile cu tutun, tigara electronica poate fi folosita si in incaperile inchise, cu exceptia locurilor de joaca pentru copii si a mijloacelor de transport in comun. 

Tigara electronica, un suport real impotriva viciului

Medicii din Franta incep seria dezvaluirilor cu rezultatele privind eficienta unei tigari electronice si emit urmatoarea ipoteza: „plasturii cu nicotina au o eficienta de doar 7 pana la 9%, pe cand tigara electronica are una de la 60 la 80%, pentru că nicotina este livrata in cantitati bine proportionate care scad, cu timpul, nevoia de a fuma”.

Asta pentru ca este demonstrat clinic faptul ca tigarile electronice le ofera dependentilor de nicotina un real sprijin de renuntare la viciu, prin diferitele concentratii de nicotina din lichide, pe care o pot reduce treptat, pana la 0.Sa nu uitam faptul ca Marea Britanie a devenit prima tara din Europa in care tigara electronica si consumabilele sunt compensate de medicii de familie, pentru a sprijini reducerea bolilor cauzate de fumat si renuntarea la viciu cu o alternativa moderna, menita sa creasca numarul comunitatii de vaperi din Regat. 

Un alt doctor renumit international, dr. Polosa, care a publicat in BMC Public Health un raport privind randamentul tigarilor electronice din generatia a doua, de mare putere. A selectat 50 de voluntari fumatori, carora le-a oferit tigari electronice Ego, impreuna cu accesorii si consumabile. Iar rezultatele dupa 6 luni de vapat, au fost urmatoarele:

  • pacientii au redus cu peste 50% numarul de tigari fumate
  • consumul mediu de tigari a scazut de la 25 buc./zi la 6 buc./zi
  • 14% din subiectii cercetati au redus cu 80% numarul mediu de tigari fumate zilnic
  • in doar 6 luni, 66% din participanti au reusit sa renunte complet la fumat sau sa reduca cu peste 50% numarul de tigari fumate zilnic. 

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate