În curs de procesare...

E-lichidul pentru tigara electronica: Ce contine?

E-lichidul sau lichidul pentru tigara electronica este solutia lichida care in urma unui proces de incalzire se transforma in vapori. Acesta este una dintre componentele de baza, deoarece fara acest e-lichid, tigarile electronice nu ar scoate vapori.

Continutul e-lichidului

Baza e-lichidului are proprietati higroscopice, ceea ce inseamna ca prin aceste substante care pot absorbi apa din aer, continutul de apa din e-lichid (in care este dizolvata nicotina si arome) va fi transformat in vapori, odata ce va fi incalzit. Cea mai folosita substanta higroscopica utilizata in e-lichide este propilen glicolul (PG). Alte substante folosite, de asemenea, ca baza pentru e-lichid sunt glicerina vegetala (VG), precum si plyethylene glicol 400 (PEG 400).Exista cazuri rare in care utilizatorii devin alergici la lichidul pentru tigara electronica ce contine PG. De aceea, producatorii vand si lichidul pentru tigara electronica ce contine o baza alternativa, cum este VG. Glicerina vegetala este o substanta realizata din plante. Este, de obicei, fabricata din ulei de palmier si ulei de cocos si este utilizata in diferite produse pentru hidratarea pielii.

Cat de sigure sunt aceste substante? Toate cele trei baze higroscopice sunt utilizate frecvent ca aditivi in multe produse alimentare. Cea mai folosita baza in e-lichid este PG, care este, de asemenea, utilizat in nebulizatoare si inhalatoare pentru astm, inca din 1950, datorita proprietatilor sale de a retine apa. Toate cele trei substante sunt recunoscute ca fiind sigure. De aceea, lichidul pentru tigara electronica ce contine substantele enumerate este de asemenea sigur.

Diferenta dintre VG si PG. Lichidul pentru tigara electronica ce contine PG intensifica gustul aromei, dar produce mai putini vapori. Pe de alta parte, VG produce mai multi vapori, dar gustul pe care il ofera este mai putin aromat. PG este mai solubil, in timp ce lichidul pentru tigara electronica ce contine VG este mai vascos. Exista e-lichide care contin ca baza si PG si VG, cum sunt cele fabricate de Liqua Vipercig.

Arome. E-lichidele sunt disponibile in mai multe arome. Cei care sunt in cautarea unor arome autentice de tutun vor fi incantati sa afle ca exista e-lichide cu arome intense de tutun sau mentol. Exista arome care pot satisface pofta de dulce, cum ar fi ciocolata sau vanilia. Puteti incerca, de asemenea, lichidul pentru tigara electronica ce contine arome de fructe. Exista chiar si arome exotice, cum ar fi Red Bull sau pina colada.

Nicotina. Acest ingredient este unul dintre motivele principale pentru care unii fumatori renunta la tigarile obisnuite pentru tigara electronica. Lichidul pentru tigara electronica ce contine nicotina este printre cele mai populare. Insa, daca doriti sa vapati fara sa inhalati nicotina, exista si e-lichide cu zero nicotina. Acestea va pot oferi doar aroma si vapori.

Throat hit. Aceasta se refera la senzatia pe care un utilizator o simte in gat in timpul inhalarii. Este prescurtat pe forumurile de tigari electronice ca TH.


Nivelurilor de nicotina pentru incepatori. Daca sunteti incepatori si incercati sa renuntati la fumat cu tigara electronica, este crucial ca stiti ce nivel de nicotina sa alegeti. Exista mai multi factori de care trebuie sa tineti cont in alegerea dvs. Unul este cantitatea de tigari obisnuite pe care o fumati zilnic. De asemenea, taria, nivelul de nicotina din tigarile din tutun este un factor important. In general, daca fumati mai putin de 10 tigari obisnuite, lights, pe zi aveti nevoie de un lichid pentru tigara electronica ce contine un nivelul de nicotina redus. Daca fumati peste un pachet de tigari pe zi, exemplu kent 8, este recomandat un lichid pentru tigara electronica ce contine un nivelul mediu de nicotina. Daca fumati tigari tari, alegeti un nivel de nicotina ridicat, high. Nu exista o regula exacta in aceasta privinta, conteaza si modelul de tigara electronica pe care o folositi. Este bine ca atunci cand va alegeti e-lichidul sa cereti sfatul consultantului de vanzari inainte, pentru a fi siguri ca faceti alegerea corecta. 

Scaderea nivelului de nicotina. Daca doriti sa folositi tigara electronica ca instrument de renuntare la fumat, trebuie sa stiti ca puteti reduce treptat nivelul de nicotina. Atentie, nu se recomanda un lichid pentru tigara electronica ce contine un nivel scazut de nicotina de la inceput. Trebuie sa reduceti treptat, in timp, nivelul de nicotina, pana ajungeti la zero.

Pastrarea e-lichidului

Continutul e-lichidului nu este sigur pentru copii si animale de companie. Nu trebuie ingerat. Astfel, trebuie sa aveti grija unde va depozitati e-lichidele. Puneti-le in locuri in care acestea nu pot fi accesate cu usurinta de catre copii sau animale de companie. Depozitati-le in locuri uscate si racoroase, ferite de razele soarelui. De asemenea, cititi data de expirare a solutiilor. In general, se recomanda sa folositi e-lichidele timp de doi ani dupa ce au fost fabricate. 

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate