În curs de procesare...

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul http://www.tigaraelectronica-nr1.ro, denumit in continuare tigaraelectronica-nr1.ro, este S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., numita in continuare S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16402/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 24516360, sediul social Muresana nr2, sect 3 Bucuresti.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
 
 
1. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului http://www.tigaraelectronica-nr1.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
2. Accesul la informatiile de pe site
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul http://www.tigaraelectronica-nr1.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
 
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
 
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul http://www.tigaraelectronica-nr1.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marci importate.
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. de la acest client.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
 
 
4. Limitarea raspunderii pentru preturi
 
Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
 
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.  Tariful de livrare pentru Bucuresti este de 10 lei prin Cargus sau prin Fan Courier iar pentru alte localitati din Romania, de 15 lei prin Cargus sau prin Fan Courier. In cazul comenzilor livrate in localitati unde curierul nu are reprezentante, pe langa tariful perceput de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa refuze o comanda a unui client in cazul in care considera ca acesta prezinta riscul de a nu plati produsele cand ajung la destinatie.
 
Daca livrarea se face prin personalul propriu al S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L.. sunteti rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L.. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.
 
Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.
 
 
6. Limitarea raspunderii pentru plata
 
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. la adresa de e-mail contact@tigaraelectronica-nr1.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L.. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
 
 
7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
 
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia de 1 luna, excluzand consumabilele (cartuse, lichide, atomizoare)
 
 
 
8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul http://www.tigaraelectronica-nr1.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului http://www.tigaraelectronica-nr1.ro
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul http://www.tigaraelectronica-nr1.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
 
9. Dreptul de returnare a produselor
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@tigaraelectronica-nr1.ro  
 
10. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe http://www.tigaraelectronica-nr1.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate