În curs de procesare...

Se poate fuma oriunde

Puteti sa fumati tigara electronica oriunde doriti, in spatii inchise, pentru ca nimeni nu va simti vreun miros. Doar ledul va poate da de gol, intr-o incapere obscura. (daca sunteti la film, va sfatuiesc sa acoperiti led-ul, pentru ca riscati sa fiti confundati cu un fumator adevarat.)
 
In casa o sa dispara definitiv acel miros de tigara clasica. Nu mai este nevoie sa stati cu geamul deschis dupa ce fumati sau mai rau, sa fiti trimisi pe balcon. (Prietenii stiu ce spun)
 
Mai multe detalii despre tigara electronica gasiti in categoria "Stiri si Noutati"

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate