În curs de procesare...

Mai ieftin pentru fumatori

Cand am decis ca este mai bine sa fumez tigara electronica, nici nu ma interesa pretul. Ma interesa ca imi va salva sanatatea. Totusi, am ramas surprins sa aflu ca este mult mai ieftin sa fumezi electronic, decat clasic.
 
Conform unor calcule de volum mediu, un fumator de tigara electronica nu cheltuie mai mult de 80-100 de Ron pe luna (e-lichid, cartuse, atomizor, clearomizor sau rezistenta, in functie de modelul de tigara electronica pe care-l are), in timp ce un fumator clasic cheltuie minim 450 de Ron. (30 pachete x 15 ron)
 
Pe langa salvarea sanatatii Dumneavoastre si a celor din jur, mai faceti si economie substantiala de bani.
Sunt multi oameni care trec pe tigari electronice din cauza banilor. Noua ne-ar placea ca acesta sa fie ultimul motiv, nu cel principal Sanatatea este cea mai importanta. In plus daca nu vrei cu adevarat sa renunti la fumat, ci doar sa faci o economie de bani, ai mari sanse sa te reintorci la tigarile clasice.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate