În curs de procesare...

Beneficii

Tigara electronica este mai sigura


Potrivit studiilor tigara electronica este mai sigura decat tigara traditionala. Acest lucru este posibil deoarece tigara electronica nu contine substante cancerigene sau agenti chimici periculosi, precum gudronul sau monoxidul de carbon. E-lichidele sunt testate si atent selectionate pentru a oferi placere maxima utilizatorilor. Spre deosebire de tigara cu tutun care contine 4000 de substante nocive (dintre care 40 cunoscute ca fiind cancerigene), elichidul pentru tigara electronica are in compozitie apa distilata, glicerina vegetala, nicotina si arome.


Tigara electronica este ecologica


Tigara electronica este un produs ecologic. Aceasta nu polueaza mediul deoarece nu arde si nu scoate fum. De asemenea, componentele sale pot fi usor reciclate. Bateriile se pot duce la orice centru care colecteaza baterii (supermarketuri, hipermarketuri, mall-uri). Atomizoarele pot fi duse la metale sau chiar la aluminiu. Iar cartusele pot fi usor reciclate la materiale plastice.


Tigara electronica poate fi folosita oriunde


Putem folosi tigara electronica in majoritatea locurilor publice, chiar si in locurile unde fumatul este interzis. Iar din casa o sa dispara definitiv acel miros de tigara clasica. Nu mai este nevoie sa stai cu geamul deschis dupa ce fumezi sau mai rau, sa fii trimis pe balcon. Legea Antifumat interzice folosirea tigarii electronice doar in mijlocele de transport in comun si in preajma locurilor de joaca pentru copii.


Tigara electronica elimina fumatul pasiv

Unul dintre cele mai importante beneficii ale tigarii electronice il reprezinta faptul ca nu exista fumat pasiv atunci cand vine vorba de acest dispozitiv. Spre deosebire de tigarile clasice, tigara electronica emana vapori (aburi ce sunt rezultati in urma vaporizarii unui e-lichid). Numeroase studii au demonstrat faptul ca vaporii de la tigara electronica sunt inofensivi. Asadar, poti folosi tigara electronica fara a deranja persoanele nefumatoare si fara a pune in pericol sanatatea proprie si a celor dragi.


Tigara electronica ajuta la detoxifierea organismului


Daca vei renunta la tigarile clasice cu ajutorul tigarii electronice, vei observa ca organismul tau va incepe sa se detoxifieze. Aceasta detoxifiere poate lua forma unei tuse mai frecvente, cu ajutorul careia plamanii elimina substantele nocive continute de tigarile clasice. In timp, vei observa cu placere ca ai din ce in ce mai multa energie. Acest lucru este posibil datorita eliminarii celor 4000 de sustante toxice din tigarile clasice. 


Tigara electronica te ajuta sa economisesti bani


Fumatul a devenit un viciu deosebit de scump in zilele noastre, iar costurile materiale se adauga celor referitoare la sanatatea ta, pentru ca fumatul provoaca numeroase probleme pentru organismul uman. O sa observi cu placere faptul ca tigara electronica nu iti protejeaza doar sanatatea, ci si buzunarul. Consumabilele pentru tigara electronica reprezinta a cincea parte din cheltuielile unui fumator, iar tu poti folosi banii economisiti pentru lucruri cu adevarat importante pentru tine si familia ta.


Tigara electronica iti mentine dantura sanatoasa


Este bine cunoscut faptul ca fumatul are efecte devastatoare asupra danturii, cauzate de gudronul continut in tigarile cu tutun. Gudronul este o substanta deosebit de nociva, care provoaca demineralizarea dintilor, cauzeaza ingalbenirea acestora si ii predispune la aparitia cariilor. Daca vei alege tigara electronica in defavoarea tigarilor cu tutun, iti vei proteja dantura de aceste inconveniente, pentru ca elichidul nu contine decat nicotina si arome.

Tigara electronica te fereste de mirosului neplacut


Lichidul pentru tigara electronica contine arome placute, asa ca parul, hainele si mainile tale vor mirosi placut a vanilie, ciocolata, alune sau orice aroma preferi. Iar din casa ta va disparea acel miros imbacsit, specific unei case de fumatori.  Vei putea in sfarsit sa spui adio mirosului neplacut de fum emanat de tigarile clasice.


Tigara electronica iti protejeaza tenul de pete si riduri


Pentru ca fumul emanat de tigarile cu tutun contine extrem de multe substante toxice, tenul fumatoarilor are de suferit. Pielea se usuca, se rideaza si se pateaza, capatand in timp un aspect imbatranit. Tigara electronica te fereste de aceste probleme, pentru ca vaporii emanati de aceasta nu au efecte nocive asupra tenului tau. Tigara electronica iti permite sa vapezi linistit, fara sa-ti faci griji in privinta petelor sau a ridurilor.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate