În curs de procesare...

Despre noi

Misiunea companiei Tigara electronica Nr1 este de a oferi fumatorilor posibilitatea de a inhala nicotina fara sa isi puna sanatatea in pericol, fara foc, fara fum, fara tutun, gudron, monoxid de carbon si alte substante nocive si cancerigene care se gasesc in tigarile traditionale.

Tigara electronica Nr 1 este unul dintre cei mai mari importantori de tigari electronice din Romania, totodata si printre primii care au inceput sa comercializeze aceste produse. De la infiintarea companiei, in 2009, produsele noastre au evoluat ca raspuns la cererea in crestere a fumatorilor pentru o tigara fara fum care poate fi savurata in locurile in care tigarile traditionale au fost interzise de mult timp. Noi credem ca produsele noastre sunt o alternativa mai sanatoasa si mai convenabila pentru tigarile traditionale din tutun.

Toate produsele comercializate pe site-ul nostru (tigarile electronice, elichidele, consumabilele, accesoriile) sunt originale, importante direct de la producator si detin certificate care sa ateste calitatea si siguranta lor. Colaboram cu producatorii recunoscuti la nivel mondial in industria de tigari electronice precum Sailebao, Vipercig, Dekang.

Suntem singurul magazin online din Romania, ce are exclusivitate pentru tigari electronice Vipercig. Produsele marca Vipercig au o calitate superioara si un design aparte, sunt fabricate din componente atent selectionate si testate periodic.

Scopul nostru este sa ii ajutam pe cat mai multi fumatori sa renunte la tigarile obisnuite si sa le oferim o experienta unica cu tigarile electronice comercializate de noi.

Oferim consiliere gratuita clientilor nostri in ceea ce priveste tigara electronica. Orice intrebari aveti, sunati-ne!

0722.508.666

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate