În curs de procesare...

Oferiti garantie?

Oferim garantie de o luna cumparatorilor care au achizitionat produsele de pe site-ul nostru http://www.tigaraelectronica-nr1.ro.

Garantia este oferita in primul rand pentru eventualele vicii ascunse, pentru ca tigarile electronice sunt formate din consumabile cu o perioada de viata limitata.

Limitari de garantie:

-          Atomizoare si clearomizoare: Datorita utilizarii si sperantei de viata a atomizoarelor/clearomizoarelor oferim o garantie cuprinsa intre 1 si 2 saptamani in functie de model.

-          Baterii si incarcatoare: Garantia noastra nu acopera probleme care apar ca urmare a: intretinerii necorespunzatoare sau modificarii, piese sau consumabile care nu sunt furnizate sau acceptate de TigaraElectronica-NR1, functionarea in afara specificatiilor produsului, modificare neautorizata sau abuz. Garantia noastra acopera numai acele probleme care apar in urma utilizarii normale sau a defectelor de productie. In cazul in care aveti astfel de probleme bateria/incarcatorul vor fi inlocuite de catre compania noastra cu una noua, dupa ce ne expediati produsul inapoi. Costurile de inapoiere a bateriei/incarcatorului defecte vor fi suportate de catre client.

-          E-lichide, accesorii sau promotionale: E-lichide, tricourile, fesurile si alte accesorii nu sunt acoperite de garantia noastra si sunt furnizate ca atare.

Atentie!!! Aceasta garantie nu acopera defecte cauzate de:

-          modificarea, alterarea, repararea unui produs de catre orice alta persoana sau companie decat TigaraElectronica-NR1

-          abuz fizic, sau utilizarea incorecta a acestuia sau exploatarea acestuia intr-o maniera incompatibila cu utilizarea indicata in manualul de instructiuni

-          orice utilizare a produsului, alta decat cea pentru care a fost destinata initial (de exemplu: utilizarea de accesorii neaprobate, cum ar fi alte incarcatoare decat cele furnizate de TigaraElectronica-NR1)

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate