În curs de procesare...

Cum functioneaza

Tigara electronica este un dispozitiv de inalta tehnologie, un instrument de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat.

Este compusa din trei parti:

Bateria: se activeaza automat in momentul in care se inhaleaza, furnizeaza curent atomizatorului si in paralel aprinde ledul care imita jarul.

Atomizorul: este partea care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice.

Cartusul: cuprinde un burete imbibat cu lichidul de tigara electronica.

De fiecare data cand inhalati din tigara electronica, un senzor de presiune activeaza bateria, care alimenteaza atomizatorul (vaporizatorul); acesta se incalzeste si, sub efectul caldurii, lichidul de tigara se evapora, dand astfel senzatia de fumat. Astfel tigara electronica satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorilor sai cat si dependenta de gest. Avantajul consta in faptul ca este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur (in cazul in care folositi lichide fara nicotina).

Aspectul de “fum” este defapt generat de vaporizarea lichidului din tigara electronica, si ca urmare nu este daunator pentru cei din jur (se elimina astfel riscurile prezentate de fumatul pasiv) si totodata nu mai exista poluare in acest sens.

Calitatea unei tigari electronice sta in durata de viata a componentelor sale si in cantitatea si calitatea vaporilor produsi de atomizor. Pentru fumatori impatimiti recomandam modele de tigari electronice cu o dimensiune putin mai mare decat a tigarii clasice, deoarece au atomizoare mai puternice.

Tigara Electronica – este diferita, in mod esential, de tigarile traditionale:

-Nu genereaza scrum

-Nu se aprinde sau arde

-Nu contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale

Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice unde in mod normal fumatul este interzis.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate