În curs de procesare...

Cum platesc?

Poti plati ramburs, curierului care iti aduce comanda.
De asemenea iti punem la dispozitie contul nostru in care poti face plata. Ulterior trebuie doar sa ne trimiti o copie dupa dovada platii pe mail. Daca faci plata direct in cont, va trebui sa adaugi la pretul comenzii si costul curierului. (aprox. 30 RON)
 
Nume societate: Adserving iAgency.ro SRL
Contul nostru: RO24RZBR0000060012111672 , Raiffeisen Vitan

Livram tigari electronice in toata tara. In functie de orasul in care va aflati pretul transportului difera. Astfel, pentru Bucuresti pretul curieratului este de 10 lei. Pentru toate orasele precum: Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Brasov, Ploiesti, Oradea, Iasi, Braila, Pitesti, Arad, Sibiu, Bacau, Tg Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Rm. Valcea, Suceava, Targoviste, Focsani, Drobeta-Turnu Severin, Tulcea, Resita, Slatina, Alba Iulia, Calarasi, Deva, Giurgiu, Hunedoara, SF. Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria, Tg Jiu pretul este de 15 de lei. Puteti verifica pe site-ul Fancourier daca orasul Dvs. se afla in aria de acoperire. Multumim!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate