În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/09/2014 Tigara electronica EVOD disponibila si pe TigaraElectronica-Nr1.ro!

 

Tigara electronica EVOD este construita in mod special pentru persoanele care doresc sa incerce o tigara electronica ce ofera un raport calitate - pret foarte bun. E-tigara EVOD reuseste sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi ale vaperilor.

Acest model este ideal pentru persoanele ce vor sa renunte la fumat si care se incadreaza intr-un buget redus. Cu Evod renuntatul la fumat va fi mult mai usor decat va puteti inchipui. Este suficient doar sa incercati acest model, iar pofta de fumat tigari obisnuite va disparea.

Blisterul EVOD contine o tigara electronica functionala cu o baterie ce are capacitatea de 1100 mAh.

Clearomizorul EVOD este printre cele mai noi clearomizoare aparute pe piata de tigari electronice si este deja recunoscut pentru calitatea sa de a oferi vapori de calitate in cantitati mari. In cazul in care veti indragi acest model si de regula fumati mult, veti avea nevoie sa va mai achizitionati o baterie, insa pentru inceput - o baterie este suficienta pentru ca dvs. sa va bucurati de cel mai nou model de tigara electronica.

Rezistenta din clearomizorul EVOD are o durata de viata ce este cuprinsa intre 10 si 30 de zile, in functie de frecventa de vapat. Totodata, e-lichidul cu care se incarca tigara electronica (clearomizorul, mai exact) face parte din categoria Consumabile.

Acest model este disponibil si pe site-ul nostru, TigaraElectronica-Nr1.ro la un pret promotional - REDUS cu 41% din pretul standard.

Tigara electronica EVOD este disponibila doar pe culoarea neagra.

Recomandam acest model datorita calitatilor sale de a oferi un gust rafinat si datorita raportului calitate pret excelent.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate