În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/09/2013 Vaperi uniti-va! Opriti abuzul impotriva tigarilor electronice!

libertate vaperilor

Dupa cum probabil stiti, ne-am unit impreuna cu alte companii de tigari electronice din Romania, sub forma unei asociatii (Asociatia Industriei Tigarilor Electronice - AITE),  pentru a lupta impotriva reglementarii tigarilor electronice ca produse medicamentoase. Aceasta propunere va face, practic, tigara electronica inutila prin:

-          impunerea unui nivel de nicotina de maxim 0,4%, un nivel care nu va satisface majoritatea vaperilor

-          interzicerea aromelor la tigara electronica (o propunere introdusa „subtil” in noua directiva)


AITE a trimis deja o scrisoare deschisa catre europarlamentarii romani, prin care cere acestora reglementarea tigarilor electronice ca produse ale tutunului. Insa, este nevoie si de ajutorul vaperilor pentru a sustine aceasta cauza.

 

Mai este putin timp pana cand va avea loc votul decisiv, membrii Parlamentului European se intalnesc pe 8 octombrie pentru votul decisiv. De aceea, va indemnam vaperi din Romania, sa va alaturati comunitatii vaperilor din intreaga Europa, si sa trimiteti la randul vostru, scrisori catre europarlamentarii romani pentru a protesta impotriva acestui abuz.

 

Pentru ca aceasta campanie sa isi atinga scopul, trebuie ca toti vaperii din Europa sa o sustina.

 

Prin urmare, alaturati-va vaperilor din intreaga Europa si opriti abuzul impotriva tigarilor electronice!

 

Aici gasiti numele europarlamentarilor romani, precum si datele lor de contact: http://eurouniunea.blogspot.ro/2013/03/europarlamentarii-romani-in-perioada.html

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate