În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/07/2013 Unul dintre cele mai apreciate e-lichide: Liqua Vipercig Bright Tobacco!

Liqua Vipercig Bright Tobacco este unul dintre cele mai apreciate e-lichide!

Este un e-lichid de calitate care ofera o aroma distincta de frunze de tutun proaspat culese, cu un gust foarte apropiat de tigara clasica.

Pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra, Liqua Vipercig Bright Tobacco vine in mai multe niveluri de nicotina: 24 mg mare, 18 mg normal, 12 mg low si 0 mg fara nicotina.

Liqua Vipercig Bright Tobacco

Ingredientele din care sunt realizate e-lichidele Liqua Vipercig:

- propilen glicol

- glicerina vegetala

- apa

- arome italiene

- nicotina

Ingredientele folosite de Liqua Vipercig sunt de calitate si respecta standardele de siguranta. Periodic e-lichidele sunt testate pentru a se asigura calitatea acestora.

Va recomandam sa folositi e-lichidul Liqua Vipercig Bright Tobacco cu o tigara electronica de calitate, pentru a va putea bucura de gustul deosebit pe care il ofera aromele italiene, din care este fabricat.

Puteti comanda e-lichidul Liqua Vipercig Bright Tobacco de AICI la reducere cu 25%!!!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate