În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/07/2013 Metale grele periculoase in tigara electronica, doar in imaginatia unor cercetatori

Ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva unei alternative pentru fumat?

tigara electronica metale greleDeoarece in ultima vreme au avut loc multe discutii despre rezultatele unor studii, care arata ca in e-lichidul de tigara electronica exista metale „grele” si „toxice”, Asociatia Afacerilor cu Tigari Electronice din Grecia (AATEG) a contactat oameni de stiinta care sunt implicati activ in cercetari pe tigari electronice, pentru a arata lumii, inca o data, cum se publica articole care starnesc panica si care nu au nicio legatura cu realitatea.

Niciunul dintre oamenii de stiinta nu a pus la indoiala rezultatele studiilor, cu toate acestea, cercetatorii au declarat ca „savantii” au trans niste concluzii „incorecte si inselatoare”. De exemplu, studiul american (CLICK AICI pentru a vedea) care se refera la efectele secundare pe care metalele grele din tigara electronica le au asupra oamenilor, a uitat sa mentioneze la ce nivele au loc aceste efecte.

 

Oamenii de stiinta contactati de AATEG au declarat ca rezultatele studiului sunt chiar incurajatoare pentru tigara electronica, din moment ce, cantitatea de metale gasita este cu mult sub limitele de siguranta admise de catre organizatii internationale. Mai mult, acestia au declarat ca, rezultatele demonstreaza ca tigara electronica este sigura atat pentru cei care vapeaza, dar si pentru persoanele din jur.

 

Intr-un alt studiu realizat recent in Italia, nivelul metalelor „grele” gasite in tigara electronica este in limita admisa la nivel international. Ca si comparatie oamenii de stiinta contactati de AATEG au spus: „In 100 de grame de orez (mai putin de o portie), cantitatea de arsenic este de 30-300 de ori mai mare decat cea primita de cei care folosesc in fiecare zi tigara electronica. In apa de baut, cantitatea de arsenic specificata la nivel international (prin consumarea a doi litri de apa pe zi) este de 25-400 de ori mai mare decat aportul zilnic de tigara electronica, daca tinem cont de rezultatele studiului din Italia. Prin urmare, concluzia ca tigarile electronice sunt mai periculoase decat cele conventionale este inselatoare si falsa!”

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate