În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 08/05/2013 Top 5 motive pentru care femeile ar trebui sa sustina tigarile electronice

tigara electronica femei

Cu tigara electronica puteti avea o casa fara fum, fara sa renuntati la placerea de a inhala nicotina. Va ajuta sa pastrati un mediu curat si aerisit, fara a va pune familia in pericol. Exista multe motive pentru care femeile ar trebui sa sprijine tigarile electronice, iata cinci dintre acestea:

1. Tigara electronica in timpul sarcinii

Tigarile electronice ajuta femeile gravide care nu au reusit sa renunte la fumat in timpul sarcinii. Femeile pot renunta mai usor la fumat cu tigara electronica. Este indicat ca pe timpul sarcinii femeile sa vapeze tigara electronica fara nicotina.

2. Este eco-friendly

Tigarile electronice sau „tigarile verzi”, cum mai sunt numite, sunt realizate din componente reciclabile. Mii de copaci sunt taiati anual pentru a fabrica tigari din tutun, insa cu tigarile electronice am putea salva acei copaci.

3. Nu afecteaza viata sociala

Atunci cand unul dintre parteneri fumeaza si celalalt nu, apar multe discutii in viata de cuplu pe aceasta tema. Exista chiar barbati nefumatori care nu agreeaza deloc ca partenera lor sa fie fumatoare, in special din cauza mirosului. Insa, cum tigara electronica nu elibereaza fum ci vapori inofensivi, nu va poate afecta viata sociala.

4. Este mai sigura

Deoarece tigarile electronice nu ard, acestea nu produc nici gudron sau monoxid de carbon care sunt foarte perculoase pentru sanatate. Monoxidul de carbon si gudronul provoaca dureri in plamani si dificultati la respiratie. De asemenea, tigara electronica nu elibereaza substante periculoase in aer care pot pune in pericol sanatatea familiei sau a altor persoane.

5. Mai ieftina

In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice sunt mult mai sigure si mai ieftine, astfel incat puteti economisi bani prin utilizarea lor.

Deoarece tigarile electronice nu prezinta riscuri asupra sanatatii ca si tigarile traditionale, sunt mai sigure atat pentru femei cat si pentru barbati!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate