În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/04/2013 9 din 10 fumatori renunta la fumat cu tigara electronica

renunta la fumat

 

Un nou studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea de Est, din Londra, arata ca tigarile electronice au ajutat aproape 9 din 10 fumatori sa renunte la fumat definitiv. 

Cercetatorii au demonstrat ca tigarile electronice sunt atat de eficiente incat multi oameni au renuntat la fumat desi nu isi doreau asta cand au inceput sa foloseasca tigara electronica.

Aceste descoperiri contrazic temerile criticilor care sustin ca tigarile electronice nu sunt decat o modalitate prin care va creste consumul de nicotina in randul populatiei.

Cercetatorii au contactat aproximativ 1.400 de vaperi in septembrie 2011 si in mai 2012, cu ajutorul sondajelor de pe internet.

Studiul publicat in revista Addiction arata ca 75% dintre respondenti au inceput sa foloseasca tigara electronica ca o alternativa a fumatului, in timp ce 22% au declarat ca au inceput sa foloseasca dispozitivul din alte motive, cum ar fi renuntarea la fumat (7%), din motive de sanatate (6%) sau pentru a evita restrictiile impotriva fumatului (3%).

Cel mai important rezultat al studiului este ca 86% din persoanele care au raspuns la sondaj au confirmat ca nu au mai fumat de cateva saptamani sau chiar luni de cand utilizeaza tigara electronica.

Cercetatorii au descoperit si ca cei mai multi respondenti au spus ca sanatatea lor s-a imbunatatit de cand au inceput sa foloseasca acest dispozitiv.

„In ciuda popularitatii in crestere a acestor dispozitive, nu se stie foarte multe despre oamenii care le folosesc si care sunt motivele lor. Acum stim ca sanatatea celor care le folosesc s-a imbunatatit semnificativ, de exemplu tusea de dimineata a disparut sau respiratia s-a imbunatatit”, a declarat Lynne Dawkins, coordonatorul studiului.

La acest studiu au participat 1123 fosti fumatori si 218 fumatori, din 33 de tari. Aproximativ 16% dintre participanti au fost din SUA si alti 77% din Europa. De asemenea, 70% dintre respondenti au fost barbati.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate