În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 27/03/2013 Studiu: Tigara fara fum eficienta in reducerea efectelor nocive

Vara trecuta un studiu realizat in Germania despre vaporii produsi de tigarile electronice furniza dovezi convingatoare ca folosind o tigara fara tutun este o strategie eficienta de reducere a efectelor nocive pentru fumatorii care nu pot sa renunte. Acum, un al doilea studiu realizat de unul dintre institutele de top ale Americii in tratarea cancerului a verificat rezultatele studiului realizat in Germania.

Potrivit Consiliului American pentru Stiinta si Sanatate (ACHS), rezultatele studiului publicate recent, din Roswell Park Cancer Institute in Buffalo, New York, arata ca substantele toxice limitate gasite in vaporii de tigara electronica sunt intre 9 si 450 de ori mai mici decat cele gasite in fumul de tutun.

Dr. Gilbert Ross de la ACHS a spus:” Din moment ce aceste produse au fost utilizate pe scara larga in ultimii ani, unele preocupari sunt justificate, dar nu sunt suficient de puternice pentru a elimina aceasta tehnologie de reducere a efectelor nocive, cum multe grupuri anti-tutun par sa prefere.”

Potrivit ACHS, printre potentialele probleme este posibilitatea de inhalare a formaldehidei atunci cand se utilizeaza tigara electronica. Cu toate acestea, expertii sustin ca aceasta problema poate fi rezolvata daca se vor impune standarde de realizare a e-lichidelor, in ceea ce priveste ingredientele folosite si cantitatea admisa la fiecare. Nu exista dovezi care sa sustina ca utilizatorii care folosesc e-lichidele actuale inhaleaza o cantitate periculoasa de formaldehida.

Tigari electronice ca alternativa la cele cu tutun

Ca alternativa a tigarilor din tutun, Tigara Electronica NR1 considera ca nu exista o optiune mai buna decat o tigara fara tutun, care inlocuieste arderea cu un proces de vaporizare. In loc de a arde tutun pentru a crea fum, tigara electronica incalzeste un lichid cu nicotina pentru a crea o ceata. Prin acest proces, tigara electronica elimina mii de substante chimice toxice si cancerigene asociate cu fumul de tutun.

Mai mult, vapatul (actul de a folosi o e-tigara) ofera fumatorilor un sistem de livrare a nicotinei, care este familiar si confortabil de utilizat. E-tigara ofera ceva de tinut in mana, ceva de dus la gura si ceva din care se poate trage. De asemenea, utilizatorul poate decide concentratia de nicotina pe care o inhaleaza.

Tigara Electronica NR1 ofera o gama completa de tigari electronice reincarcabile, special concepute pentru fiecare tip de fumator. Vizitati site-ul nostru pentru mai multe informatii si contactati-ne in caz ca aveti nelamuriri. Va vom livra comanda in cel mai scurt timp!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate