În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 26/02/2013 O companie de tutun incearca sa ajute fumatorii sa renunte cu tigara electronica

British American Tobacco

Revista News Scientist a publicat recent un articol despre intentia British American Tobacco (BAT) de a promova reducerea riscurile asociate tigarilor din tutun. Fireste, aceste lucru este de inteles avand in vedere ca aceasta companie a fost indiferenta pe la mijlocul secolului XX cand fumatorii au inceput sa realizeze efectele nocive ale tigarilor din tutun. Dar, nu este asta cea mai interesanta parte a articolului. Se pare ca BAT, care a achizitionat o companie de tigari electronice la sfarsitul anului trecut, cunoscute sub brandul Intellicig, incearca sa certifice aceste produse ca fiind medicamente, in Marea Britanie.

Autorul articolului scrie: „Ai putea spune ca scopul de a profita de a vindeca o dependenta pe care tu ai creat-o de la bun inceput este destul de cinic. BAT si alte companii de tutun recunosc deschis ca fumatul este un risc grav pentru sanatate.”

Suntem convinsi ca si alte companii de tutun, care au intrat in industria de tigari electronice, si care au conexiuni si finantare suficienta, s-au gandit la ceva similar, poate chiar si cu FDA. Dar, din cunostintele noastre, nimeni nu a recunoscut pana acum acest lucru in public. In plus, daca UE isi va duce la bun sfarsit planul nebunesc de a reglementa tigarile din tutun si pe cele electronice, acest lucru ar putea sa le ofere celor de la BAT un avantaj enorm in Europa.

Am putea spune ca cinismul companiilor producatoare de tigarete nu are limite. Dupa ce, de mai bine de un secol, s-au straduit sa promoveze un produs daunator in intreaga lume pentru a se imbogatii, acum au „mirosit” un alt mijloc de imbogatire (tigarile electronice) pe care vor sa il exploateze, chiar daca asta ar insemna sa recunoasca faptul ca au contribuit la crearea celui mai popular viciu de pe planeta.

Ce le-ar mai place acestor companii sa aiba exclusivitate pe piata de tigari electronice. De ce credeti ca vor sa faca din tigara electronica un medicament? Pentru ca numai ei isi pot permite ulterior sa obtina autorizatii, atunci cand tigarile electronica s-ar interzice publicului larg si vanzarea acestora va fi restrictionata.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate