În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/02/2013 Sarcina si tigarile electronice

femei insarcinate

O femeie care fumeaza va avea intotdeauna probleme atunci cand va incerca sa ramana insarcinata. Este cunoscut faptul ca fumatul in timpul sarcinii este periculos pentru copilul tau si poate provoca o nastere prematura, printre alte probleme grave. Problema cu care se confrunta cele mai multe femei este faptul ca este incredibil de greu sa renunte la fumat, mai ales daca fumeaza de ceva timp.

Tigara electronica este o alternativa a tigarilor din tutun care livreaza nicotina fumatorilor, fara alte substante cancerigene. Studiile realizate pana in prezent au demonstrat ca tigarile electronice sunt mult mai sigure decat tigarile clasice. 

Multe femei isi pun intrebarea daca vaporii produsi de aceasta afecteaza sanatatea bebelusului. Fiind un dispozitiv relativ nou pe piata este foarte greu de spus ce efecte are asupra bebelusului, totusi exista studii care confirma ca vaporii produsi de tigara electronica nu afecteaza persoanele din jur. De asemenea, exista multe mamici in intreaga lume care au renuntat la fumat cu tigara electronica pe timpul sarcinii si nu au avut probleme, atat ele cat si bebelusul lor. 

Se spune ca trecerea la tigari electronice poate provoca doar 1% din daunele pe care tigarile obisnuite le pot provoca. In acest caz, tigarile electronice ar putea fi o solutie pentru femeile care nu pot renunta la fumat in timpul sarcinii.

Cu toate acestea, nicotina nu este sanatoasa pentru femeile insarcinate. Tigarile electronice fara nicotina ar putea fi mai potrivite pentru gravide.

Dar, stim ca femeile din zilele noastre s-au emancipat si, in general, isi planifica atunci cand doresc sa ramana insarcinate. Tocmai de aceea recomandam femeilor sa renunte la fumat folosind tigara electronica cat mai din timp, pentru a face trecerea la acestea mai usoara si pentru a avea un organism cat mai sanatos atunci cand vor hotari sa devina mamici.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate