În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/02/2013 Caracteristicile oferite de tigara electronica inteligenta iVIP Vipercig

tigara electronica ivip

Tigara electronica iVIP Vipercig este un model special, singura tigara electronica de pe piata care poate detecta rezistenta diferitelor clearomizoare/cartomizoare/atomizoare (cu filet de ego) si recomanda un voltaj adecvat pentru acestea.

iVIP Vipercig foloseste sistemul de siguranta al bateriei ON/OFF, are un display LCD pe baterie, se incarca printr-un USB passthrough si foloseste un clearomizor.

Este disponibil pe doua culori: alb si negru.

Caracteristicile speciale ale tigarii electronice iVIP Vipercig:

1. Voltaj variabil

Bateria poate transmite o tensiune de la 3.3 V pana la 5 V in functie de cum o reglati dvs.

2. Compatibilitate tigari electronice

Clearomizorul clasic CE4 este proiectat special pentru iVIP. De asemenea, bateria iVIP este compatibila cu clearomizoare/cartomizoare/atomizoare cu filet de ego printr-un adaptor, cum ar fi eGo-W Vipercig, clasa 510, C4/C4+ Vipercig etc. iVIP poate recomanda in mod automat un voltaj adecvat prin detectarea rezistentei declansate de atomizor/clearomizor.

3. Baterie care dureaza mai mult

Tigara electronica iVIP Vipercig foloseste o baterie reincarcabila litium-ion de 700 de mAh. Aceasta poate fi reincarcata cu ajutorul unui cablu USB pe care puteti sa il conectati la calculator. Puteti pufai din tigara electronica si in timp ce se incarca deoarece nu trebuie sa o demontati. De asemenea, are si un adaptor pentru priza.

4. Jurnal al pufurilor

iVIP Vipercig va arata cate pufuri ati tras din tigara electronica, intrucat prin sistemul „Jurnal al pufurilor” memoreaza numarul de pufuri. (pana la 999 de inhalari)

5. Sistem de siguranta ON/OFF

Bateria tigarii electronice iVIP are un sistem de siguranta ON/OFF prin 3 clickuri. Apasati butorul de 3 ori in 1-2 secunde si veti dezactiva/activa bateria. Bateria are, de asemenea, si o protectie contra activarilor accidentale. Cand o veti folosi mai mult de 10 secunde, butonul bateriei se va aprinde in rosu si va clipi de 8 ori, pentru a preveni supraincalzirea.

6. Display de capacitate a bateriei

Ecranul LCD din partea de jos a bateriei poate afisa capacitatea acesteia. Albastra inseamna ca mai aveti peste 75% din capacitatea bateriei, verde inseamna o capacitatea intre 75% si 25%, iar rosu inseamna o capacitate de sub 25%, care va spune ca bateria trebuie incarcata.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate