În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/02/2013 Numarul englezilor care vapeaza tigari electronice creste pe zi ce trece

Actiunea privind Fumatul si Sanatatea (ASH), o organizatie din Marea Britanie dedicata pentru a elimina consumul de tutun la nivel mondial, a anuntat recent ca numarul utilizatorilor de tigari electronice s-a dublat in Marea Britanie.

ASH spune ca numarul fumatorilor care folosesc acum tigara electronica este de peste 7%, in comparatie cu 3% cat erau in 2010. Numarul vaperilor este de aproximativ 700.000. In plus, aproximativ 22% dintre fumatori au incercat tigara electronica cel putin o data. Asta inseamna mai mult cu 9% decat in 2010.

Studiile pe tigari electronice, cum este acesta, confirma ceea ce vaperii stiu deja: tigarile electronice sunt o alternativa interesanta a tutunului care promite sa livreze nicotina fara efectele negative asociate tutunului. Cu toate acestea, cu mai mult de 10 milioane de utilizatori de tutun in Marea Britanie, tigarile electronice au un drum lung de parcurs pana vor deveni metoda preferata de livrare a nicotinei a englezilor.

Fara miros neplacut de tutun

Desi cercetarea ASH nu prezinta motivele pentru care fumatorii apeleaza la tigara electronica, un studiu comandat de o companie nationala de tigari electronice prezinta cateva informatii interesante despre subiect. Potrivit studiului, principalele trei motive pentru care englezii au renuntat la fumat in favoarea vapatului sunt:

-          dorinta de a scapa de mirosul neplacut de tutun

-          capacitatea de a inhala nicotina in locurile in care fumatul este interzis

-          economii semnificative de bani intre 30% si 70%

Daca sunteti interesati sa incercati o tigara electronica in magazinul nostru online, TigaraElectronica-NR1, gasiti o gama completa de modele si accesorii pentru acestea. Tigarile electronice disponibile pe site-ul nostru sunt fabricate de producatori renumiti ale caror nume exceleaza in privinta calitatii. Puteti renunta chiar astazi la fumat cu ajutorul unei tigari electronice.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate