În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/02/2013 Cata nicotina contine tigara electronica

O intrebare interesanta si importanta pe care multi vaperi si-o adreseaza. Din pacate, ca sa aflati raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa va pricepeti un pic la chimie sau cel putin sa aveti astfel de aptitudini, pentru ca nu este tocmai usor de aflat.

Deoarece pe internet si in multe magazine se gasesc diferite e-lichide produse de companii care nu sunt cunoscute la nivel international, multi vaperi sunt sceptici in privinta lor si au toate motivele sa fie asa. De aceea noi recomandam intotdeauna vaperilor sa isi achizitioneze elichide fabricate de producatori renumiti cum sunt Dekang sau Liqua Vipercig, pe care le gasiti pe site-ul nostru.

Dar, cum putem afla totusi concentratia de nicotina din tigara electronica? Puteti verifica chiar voi acest lucru prin efectuarea unei testari. Iata de ce aveti nevoie:

- un cilindru gradat de 10 ml din plastic sau sticla
- o pipeta
- tijă subţire de plastic pentru amestecare
- apa distilata
- soluţie de albastru de bromotimol
- 0,1 N HCl soluţie

De asemenea, e-lichidul pentru tigari electronice, pe care doriti sa il testati. Iata cum trebuie sa procedati:

1. Aveti grija ca toate ustensilele sa fie curate!

2. Trebuie sa folositi exact 1 ml de e-lichid. Partea de jos a meniscului ar trebui sa stea exact pe marcajul de 1,0 ml. O idee buna ar fi sa folositi o pipetă de plastic de unică folosinţă cat mai lunga pentru a vă asigura că nu picurati/stropiti interiorul cilindrului gradat. Acurateţea aici este foarte importanta.

3. Adaugati 2 picaturi de albastru de bromotimol

4. Adaugati apă distilată la exact gradatia de 3,0 ml. Partea de jos a meniscului ar trebui sa stea exact pe linia de 3.0ml

5. Amestecati bine solutia cu o tija subtire din plastic

6. Adaugati solutia 0,1 N HCl, amestecand dupa fiecare picatura.

7. Soluţia se va schimba de la albastru clar, la verde, la verde pal, la verde gălbui, şi în cele din urmă ajunge, foarte brusc după cantitatea corectă de acid, distinct galben şi să rămână galben. Aţi terminat adăugarea de acid.

8. Determinarea volumului în cilindru gradat în plus faţă de 3.0 ml. De exemplu, în cazul în care partea de jos a meniscului este de la 5,2 ml, aţi adăugat 2,2 ml de acid .. referindu-se la tabelul de mai jos, veţi găsi conţinutul de nicotină e-lichid este de 35.7 mg / ml.

0,1 ml de acid N vs mg / ml în e-lichid
(Rotunjire uşoară aplicată)

0,2 ml 3,3 mg / ml
0,4 ml 6,5 mg / ml
0,6 ml 9.7 mg / ml
0,8 ml 13.0 mg / ml
1,0 mL 16.2 mg / ml

1,2 ml de 19.5 mg / ml
1,4 ml 22.7 mg / ml
1.6 ml 26.0 mg / ml
1,8 ml 29.2 mg / ml
2,0 ml 32.5 mg / ml

2,2 ml 35.7 mg / ml
2.4 ml 38.9 mg / ml
2.6 ml 42.2 mg / ml
2.8 ml 45.4 mg / ml
3,0 ml 48.7 mg / ml

3.2 ml 51.8 mg / ml
3.4 ml 55.2 mg / ml
3.6 ml 58.4 mg / ml
3.8 ml 61.7 mg / ml
4,0 ml 64.9 mg / ml

Speram ca informatiile v-au fost de folos!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate