În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/02/2013 Tigarile electronice vor produce efecte pozitive asupra sanatatii publice, sustin cercetatorii

Cativa cercetatori din Statele Unite si alte cateva tari au studiat gradul de constientizare publica al tigarilor electronice, utilizarea si perceptiile in randul fumatorilor actuali, dar si in randul fostilor nefumatori.

Cercetatorii au intervievat 6000 de persoane online si prin telefon, din Marea Britanie, SUA, Canada si Australia. Aproximativ 70% dintre participanti au declarat ca sunt de parere ca tigarile electronice sunt mai putin daunatoare decat tigarile obisnuite. Gradul de constientizare a fost mai ridicat in Statele Unite si Marea Britanie.

Aproape 80% dintre utilizatorii de tigari electronice, au declarat ca au inceput sa foloseasca acestea instrumente deoarece sunt de parere ca sunt mai putin daunatatoare.  75% au declarat ca folosesc tigara electronica pentru a reduce numarul de tigari obisnuite. 85% au declarat ca folosesc tigari electronice pentru a-i ajuta sa renunte la fumat si aproape 75% au declarat ca le folosesc pentru a avea acces la nicotina in locurile in care tigarile din tutun sunt interzise.

„Studiul prezinta o imagine de ansamblu a pietei de tigari electronice in perioada 2010-2011”, a declarat cercetatorul Richard J. O’Connor, Department of Health Behavior, Roswell Park Cancer Institute, Buffalo, New York. „Pe masura ce piata evolueaza, gradul de constientizare, studiile, precum si utilizarea tigarilor electronice si a altor sisteme de inlocuire a nicotinei este probabil sa creasca. ”

Cu toate ca aceste stiri poate nu sunt atat de surprinzatoare pentru cei care vapeaza deja, este de remarcat ca aceasta cercetare a fost publicata in American Journal of Preventive Medicine, editia februarie 2013. Aceasta revista locala este publicata de American College of Preventive Medicine, o asociatie de doctori americani, dedicata cercetarii de noi mijloace de medicina preventiva. Este foarte respectata, si faptul ca a inceput sa isi indrepte atentia catre tigara electronica este un plus pentru aceasta industrie.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate