În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 23/01/2013 Achizitionarea de tigari electronice in Rusia ar putea fi in curand imposibila

Potrivit unui raport recent de la Pravda, deputatii rusi incerca sa interzica tigarile electronice in aceasta tara, impreuna cu orice alte obiecte cilindrice albe care seamana cu tigara din tutun. Rapoartele sugereaza ca guvernul intentioneaza sa ia masuri ferme, ca o incercare de a "de-normaliza" fumatul, in general, in Rusia.

tigara electronica rusia

Ceea ce este neclar este daca interdictia este pe vanzari sau pe utilizare, sau pur si simplu cu privire la utilizarea in locuri publice. Daca propunerea ar fi acceptata, vaperii spera ca va fi interzisa utilizarea in locuri publice. Daca se introduce o interzicere completa a vanzarilor si a utilizarii in Rusia, acest lucru ii va determina, cu siguranta, pe fostii fumatori, care acum folosesc tigara electronica, sa se intoarca la tigarile din tutun.

Cei mai multi experti rusi sunt de parere ca ceea ce spera cel mai mult sa faca aceasta reglementare, este sa se ocupe de utilizarea de tigari electronice in locurile publice. Interzicerea pur si simplu a dispozitivelor, atat in ceea ce priveste vanzarea si utilizarea, va crea, cu siguranta, o piata neagra peste noapte. Dupa cum stim deja, Rusia are deja o piata neagra vasta, nu au nevoie de inca una pe lista lor lunga.

Inca se vapeaza in Romania

Inapoi in Romania, vaperii continua sa se bucure de libertatea de a folosi tigara electronica. Numarul de vaperi continua sa creasca exponential, chiar si cu minciunile care s-au scris in mass-media despre tigara electronica. Chiar si asa, amenintari continua sa apara pentru toti vaperii din UE.

Cea mai recenta Directiva anti-tutun a UE propune ca tigarile electronice sa fie reglementate ca dispozitive medicale. Speram ca aceasta propunere nu se va adopta si ca tigarile electronice vor fi oferite consumatorilor ca si produse recreationale, iar poate cu o forma mai permisiva de reglementare, se va putea asigura un continut mai sigur. Avand in vedere ca exista milioane de vaperi in Europa, ar fi cu siguranta o tragedie ca tigara electronica sa fie interzisa.

Fumatorii din Romania in cautarea unei alternative pentru tutun ar trebui sa ia serios in considerare tigara electronica. Noi, desigur, recomandam brandul nostru Tigara Electronica Nr1, pentru ca va oferim numai produse de calitate. Tigarile electronice va ofera o sansa reala de a va bucura de placerea de a inhala nicotina intr-o maniera mai sigura si mai comfortabila, in care nu trebuie sa ardeti tutun si sa inhalati fumul rezultat.

Daca va decideti sa treceti la tigara electronica, exista cateva optiuni pentru dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de modele pe care le gasiti pe site-ul nostru. Va invitam sa va uitati in lista noastra de produse si sa ne sunati pentru o consiliere potrivita stilului Dvs de fumat.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate