În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/01/2013 Leonardo DiCaprio continua sa foloseasca tigara electronica

leonardo dicaprio vapeaza tigara electronica

 

Leonardo DiCaprio pare ca a devenit un expert in a renunta la acest obiceiul nociv de a fuma pe masura ce el insusi foloseste de ceva timp incoace tigara electronica. De curant acesta a fost pozat de paparazzi vapand pe platourile de filmare ale noului sau film „The Wolf of Wall Street”.

Potrivit unor surse, Leonardo DiCaprio a incercat sa il ajute pe Robert Pattinson sa renunte la fumat anul trecut.

Prietenul sau din Twilight a avut aceeasi vointa si putere de a incerca sa renunte la fumat cu tigara electronica. Robert a fost destul de apropiat de Leo, care l-a ajutat sa treaca peste despartirea de anul trecut cu Kristen. Si nu doar atat, acesta a fost si cel care l-a indrumat catre tigari electronice care l-au ajutat si pe Robert sa renunte la fumat.

Din nefericire pentru Leo, acesta joaca rolul unui fumator inrait, Calvin Candie, in noul film al lui Quentin Tarantino si probabil i-a fost foarte greu sa se obisnuiasca din nou cu gustul neplacut al tigarilor normale. Norocul sau ca nu este nevoit sa interpreteze in fiecare zi rolul unui fumator inrait.

Leonardo DiCaprio nu este singura celebritate ca a reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica si care se bucura de acest instrument. Exista si alte celebritati printre care Katherine Heigl, Charlie Sheen, Nikki Reed, Paris Hilton si multi altii care sunt in asentimentul lui DiCaprio.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate