În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 03/01/2013 Puteti renunta la fumat in 2013 cu tigara electronica

Tigara electronica Nr1

Anul 2013 tocmai si-a facut debutul iar multi dintre noi si-au pus deja dorinte in speranta ca noul an ii va ajuta sa si le indeplineasca. Pentru cei care si-au propus sa renunte la fumat, tigara electronica ar putea fi o solutie buna.

Renuntarea la fumat sau la orice fel de dependenta nu este ceva usor de realizat. Este nevoie de mult efort, de putere, de schimbare a stilului de viata si de adaptare a faptelor de zi cu zi fara a recurge la tigarile din tutun. Cu toate acestea, exista vesti bune pentru fumatorii care si-au dorit intotdeauna sa renunte si nu au reusit.

Tigarile electronice va vor ajuta sa renuntati la fumat intr-un mod mult mai sigur. Studiile arata ca riscurile asociate tigarilor electronice sunt mult mai scazute decat cele ale tigarilor din tutun. Un alt studiu efectuat de Asociatia Americana a Medicilor de Sanatate Publica arata ca aceste dispozitive pot ajuta la salvarea a aproximativ patru milioane de vieti care ar putea muri din cauza bolilor provocare de tigarile din tutun, in urmatorii 20 de ani.

Ingredientele de baza care se gasesc in elichide sunt propilen glicolul, glicerina vegetala, nicotina si arome naturale. Este relativ sigur si nu este toxic. Ajuta, de asemenea, pe nefumatori sa stea departe de fumatul pasiv si de bolile asociate acestuia.

Daca va doriti sa renuntati definitiv la tigarile clasice in 2013 si sa incercati o alternativa mai sigura, va sfatuim sa luati in considerare tigara electronica. Puteti comanda online de pe http://www.tigaraelectronica-nr1.ro sau la numarul de telefon 0722.508.666. Suntem convinsi ca odata ce veti incerca tigara electronica va veti intreba de ce nu ati facut-o mai devreme.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate