În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 27/12/2012 Expertii sustin ca industria de tigari electronice se va schimba

Dr. Brad Rodu, presedinte al Cercetari de reducere a efectelor nocive la Universitatea din Louisville si un expert respectat pe tema reducerii efectelor nocive la utilizatorii de tutun, a publicat recent un articol in care mentioneaza ca industria de tigari electronice, in special cea din SUA, se va schimba. Vestea buna este ca modificarile pe care le prevede sunt in mare parte pozitive.

Potrivit lui Rodu, vanzarile in crestere si investitiile din ce in ce mai mari in tigarile electronice de la jucatorii din industria de tutun, cum ar fi BAT sau Lorillard, au determinat schimbari radicale in industrie. Cea mai mare schimbare va fi imbunatatirea produselor stimulata de capitalul provenit din investitiile straine.

Pana in prezent, cei mai mari distribuitori din lume au oferit produse fabricate de producatori chinezi. Este putin probabil ca marile companii de tutun sa urmeze acest exemplu. Ei deja au capacitati mari de productie care ar putea fi transformate pentru a produce tigari electronice. Iar prin fabricarea propriilor produse, companiile de tutun vor detine controlul calitatii, al aprovizionarii si al introducerii de noi produse pe piata.

Cea de-a doua mare schimbare, potrivit lui Dr. Brad Rodu, este probabil implementarea accizelor atat in SUA, cat si in strainatate. In State, tribunalele federale au anuntat deja ca urmeaza sa reglementeze tigarile electronice, deci este doar o chestiune de timp pana cand se va intampla.

Cea de-a treia schimbare vine prin intermediul reducerii efectelor nocive. Dr. Rodu este de parere ca tigarile electronice sunt pe drumul cel bun in aceasta privinta. Brad Rodu, impreuna cu alti experti de reducere a efectelor nocive considera ca tigarile electronice ar trebui analizate si promovate in acest scop.

Ce impact vor avea aceste schimbari in Europa?

Toate cele trei schimbari majore se aplica in mare parte si in Europa. Incepand cu introducerea de noi tehnologii, prin intermediul investitiilor, BAT, va aduce, fara indoiala, inovatii in piata din Europa, asa cum Lorillard va aduce schimbari in piata din America.

In ceea ce priveste problema taxarii, este foarte probabil ca Europa sa introduca taxe la tigari electronice. Directiva privind produsele de tutun lansata recent de Comisia Europeana este indreptata in directia impozitarii.

In ceea ce priveste ultima schimbare mentionata de Dr. Brad Rodu aceasta este deja aplicata de multe companii si organizatii din Europa. Au aparut chiar numeroase studii care demonstreaza ca tigarile electronice sunt mai putin nocive decat tigarile obisnuite. De fapt, in aceasta privinta se pare ca Europa este fruntasa.

Atat in SUA, cat si in Europa, industria de tigari electronice va fi supusa schimbarii. In ceea ce ne priveste pe noi, cei de la Tigaraelectronica-nr1.ro, suntem mandrii sa fim unii dintre liderii in industria de tigari electronice. Suntem unul dintre cei mai mari importantori din Romania si ne straduim sa aducem produse inovatoare si noutati despre aceasta industrie, zilnic.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate