În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 21/12/2012 Tigari electronice – Cadouri speciale de Sarbatori

Craciunul nu este tocmai momentul potrivit de a sta afara si de a savura o tigara facand fata viscolului si gerului naprasnic. Craciunul este un moment potrivit pentru a sta inauntru alaturi de cei dragi, savurand o tigara electronica.

 

Craciunul este acea perioada a anului in care ne dorim sa fim mai buni, sa daruim cat mai mult si sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi. Ne dorim sa stam in casa la caldura, inconjurati de bunatati si de cei dragi. Fumatorilor le este aproape imposibil sa faca acest lucru daca doresc sa isi satisfaca dependenta de nicotina. Asta daca nu doresc sa stea in casa si sa puna in pericol sanatatea celor dragi. Tocmai de aceea fumatorii care primesc tigari electronice cadou de Craciun sunt foarte fericiti. Acestea ii ajuta sa scape de viciul lor si sa petreaca cat mai mult timp alaturi de cei dragi.

 

Tigarile electronice alimentate de baterii, fara fum, fara miros si fara foc, devin o alternativa din ce in e mai viabila pentru fumatori. In plus, natura lor discreta de a oferi vapori in loc de fum face ca tigarile electronice sa fie mai acceptate in societate si in spatiile unde fumatul este interzis.

 

Tigaraelectronica-nr1.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de unde puteti achizitiona, revizui si citii informatii si noutati despre tigarile electronice. Pentru perioada sarbatorilor am organizat o serie de reduceri la kiturile de incepatori care pot constitui un cadou nepretuit pentru un fumator care isi doreste sa scape de tigarile clasice.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate