În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 14/12/2012 Un Craciun special cu tigara electronica pentru fumatori

Tigarile electronice par a fi cadourile de care toata lumea va vorbi in acest an, deoarece acestea au devenit din ce in ce mai populare printre cei care doresc sa renunte la fumat. Peste tot pe internet utilizatorii sustin au incercat de multe ori sa renunte la fumat cu ajutorul a diferite metode, insa nu au reusit decat cu tigara electronica. In fond aceasta satisface dependenta de nicotina a utilizatorilor fara a fi nevoiti sa mai inhaleze si alte 4000 de substante chimice. Tigara electronica functioneaza prin transformarea unui elichid cu nicotina in vapori care seamana cu fumul de tigara.

Cercetatorii sustin, de asemenea, ca deoarece tigara electronica contine numai arome si nicotina aceasta nu provoaca probleme de sanatate sau cancer. Cu o etigara, oamenii care fumeaza vor fi mai in siguranta decat oricand si vor proteja sanatatea familiei si a celor din jur.  

Ce cadou mai potrivit ati putea oferi unei persoane care fumeaza decat un kit de tigari electronice pentru incepatori? O tigara electronica este cadoul perfect pentru un fumator anul acesta de Craciun, nu mai spunem ca este fascinant de neobisnuit si un potential ajutor de a renunta la fumat. In plus, pe site-ul nostru, Tigaraelectronica-NR1, veti intalni multe promotii organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna de care puteti profita pentru a economisi bani. Puteti achizitiona tigari electronice de calitate la pret redus numa in luna decembrie.

Faceti o fapta buna si ajutati un fumator sa renunte la tigarile obisnuite de Craciun!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate