În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/12/2012 Stiri pozitive despre tigara electronica din Germania. Studiu vapori

Oricine este conectat de industria de tigari electronice va fi incantat sa auda ultimele stiri pozitive care vin din Germania. Vestea, care a fost facuta publica si pe site-ul Medical Xpress, vine ca un impuls atat pentru industrie cat si pentru milioanele de vaperi din intreaga lume. Aceasta implica un nou studiu, precum si unele statistici noi despre vaperii din Germania.

Potrivit articolului aparut in Medical Xpress, in Germania exista acum aproximativ 2 milioane de utilizatori de tigari electronice. Noi stiam deja ca exista mai mult de 2 milioane de utilizatori in SUA si aproximativ 1 milion in Marea Britanie, dar adaugand inca 2 milioane de utilizatori in Germania si cati or mai fi in alte tari, se pare ca tigarile electronice vor fi multa vreme printre noi.

Noul studiu care a fost realizat in Germania aduce, de asemenea, vesti bune. Potrivit Medical Xpress, studiul a fost realizat independent, fiind condus de Institutul Fraunhofer pentru Cercetare WKI in Braunschweig. Cercetatorii sustin ca scopul studiului este de a aduce rezultate impartiale si stiintifice, concepute pentru a determina daca tigara electronica cauzeaza poluarea aerului sau nu. Acest studiu urmeaza un alt studiu similar, condus de TR McAuley pentru "Sanatate, aer, natura, & A LLC mediu mai verde" (Change) in Queensbury, New York, care a concluzionat ca emisiile de vapori produsi de tigara electronica nu pun in pericol sanatatea umana.

Spre deosebire de tigarile clasice, care emit in mod constant fum atunci cand sunt aprinse, tigara electronica elibereaza numai substante volatile atunci cand este pornita. Dar asta nu este singura diferenta, cercetatorii de la WKI au remarcat ca „In tigarile electronice, substantele vaporizate creeaza un aerosol de particule ultrafine, care devin chiar si mai fine atunci cand sunt inhalate in plamani. Aceste mici nanopicaturi se risipesc de-a lungul timpului. In schimb, in urma procesului de combustie al tutunului rezulta particule solide, care pot ramane in aerul inconjurator pentru o perioada considerabila de timp”, spune dr. Tobias Schripp, om de stiinta de la Fraunhofer WKI si co-autor al studiului.

Expertii Fraunhofer au efectuat o serie de masuratori intr-o camera de testare pentru a analiza emisiile de compusi organici volatili (COV), particule ultrafine si formaldehida, cu accent special pe cantitatea, concentratia si distributia de particule. „In general emisiile de COV si particule ultrafine, cand folosim tigara electronica au fost mai scazute decat emisiile echivalente ale unei tigari traditionale”, spune Schripp. In plus, cercetatorul si echipa sa nu au fost capabili sa detecteze eventuale emisii de formaldehida de la tigari electronice.

Iata cum inca un studiu ne ofera dovezi stiintifice care sa ateste faptul ca emisiile de vapori din tigara electronica nu sunt nocive pentru corpul uman. Cu cat apar mai multe teste de acest gen cu atat este mai bine pentru toata lumea.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate