În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/11/2012 Am adus Tigara electronica Ego W Vipercig V2

tigara electronica ego w vipercig v2

Dragi vaperi, avem placerea de a va informa ca incepand de astazi puteti achizitiona de pe site-ul nostru Tigara electronica Ego W Vipercig V2. Este ultimul produs aparut de la Vipercig si vine cu cateva imbunatatiri fata de predecesorul sau.

In primul rand, V2 se deosebeste prin designul deosebit care imbina elementele de identificare ale brandului Vipercig, prezente atat pe baterie cat si pe capac, cu deja cunoscutele linii ale modelului Ego. Un alt element distinctiv este ledul de oprire/pornire a bateriei, care este verde, culoarea specifica brandului Vipercig.

Componentele sunt atent selectionate, testate si fabricate din materiale de calitate pentru a va oferi o experienta unica. Spre deosebire de modelul Ego W Vipercig, V2 are o singura fanta plasata pe litera V de pe clearomizor. Structura cleromizorului Vipercig V2 difera de clearomizorul Ego W de la Sailebao, insa este similar cu modelul anterior Vipercig.

Gustul oferit, mecanismul de functionare, dar si tehnologia, sunt similare cu cele ale modelului Ego W Vipercig.

Nu in ultimul rand, in perioada sarbatorilor ne-am gandit sa ii rasplatim pe clientii care aleg Tigara Electronica NR1. Astfel cei care vor achizitiona Tigara electronica Ego W Vipercig V2, atat varianta normala cat si XXL, primesc la alegere un tricou, un fular sau un fes Vipercig!

In continuare pregatim nou surprinze pentru voi. Stati cu ochii pe site-ul nostru pentru a profita de reducerile la tigari electronice pe care le vor organiza in perioada sarbatorilor pentru a achizitiona celor dragi un cadou nepretuit.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate