În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/11/2012 Fumatul in tren sau in avion? Cu tigara electronica este posibil

johnny depp abureste tigara electronica

Calatoria cu trenul sau cu avionul poate deveni neplacuta pentru oricine pe distante lungi, insa pentru fumatori poate deveni un adevarat chin. Legea care interzice fumatul in locurile publice si in mijloacele de transport public este o constrangere cheie in a stabili o cultura bazata pe respect fata de ceilalti, dar aceasta poate provoca disconfort si nervozitate pentru calatorii fumatori. Pentru fumatori, calatoriile lungi cu avionul, trenul sau autobuzul pot deveni foarte stresante. Pentru cei care calatoresc in strainatate, in multi tari, cum ar fi Statele Unite, Australia, sau Canada, fumatul este interzis chiar si in propria masina.

Tigarile electronice sunt o solutie ideala pentru cei care calatoresc si nu doresc sa renunte la placerea unei tigari. Secretul tigarilor electronice este concentrat in interiorul acestora. Tigara electronica ascunde un dispozitiv care genereaza vapori de la o solutie cu propilen glicol/glicerina vegetala, nicotina si arome.

Oamenii care fumeaza o tigara electronica, inhaleaza vapori aromati care ofera un sentiment asemanator cu cel experimentat de fumatul unei tigari traditionale.

Vapatul unei tigari electronice nu produce mirosuri neplacute si nu dauneaza sanatatii, tocmai de aceea nu ii deranjeaza pe ceilalti pasageri. Un exemplu sugestiv in acest sens este filmul „The Tourist”, in care actorul Johnny Depp foloseste o tigara electronica in timpul unei calatorii cu trenul.

Atentie insa, ca si dispozitivele electronice, uneori tigarile electronice sunt supuse unor politici specifice ale companiilor aeriene cu privire la cand si cum sa le folosesti. Aceste instructiuni, daca exista, ar trebui sa fie citite inainte. Subliniem faptul ca doar anumite companii au introdus aceste politici.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate