În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 12/11/2012 Un nou studiu arata ca tigara electronica poate imbunatati memoria

tigara electronica imbunatateste memoriaO noua cercetare arata ca tigara electronica poate imbunatati semnificativ capacitatea de a retine detalii a celui care o foloseste.

Studiul, care a avut loc la universitatea din capitala Regatului Unit al Marii Britanii, arata ca tigarile electronice nu numai ca stimuleaza memoria unui individ, acestea pot starni simtul de a renunta la obiceiul de a fuma pentru cel putin o jumatate de an.

Potrivit articolelor aparute in presa internationala, au fost 85 de respondenti care au participat la acest experiment pentru a vedea care este corelatia dintre memorie si aromele inhalate. Cei care au inhalat elichide cu unele arome si nicotina au simtit o intensificare a emotiilor si a functiilor memoriei, dar si o scadere a dorintei pentru fumat. Testele au condus la concluzia ca utilizatorii de tigari electronice au o dorinta mai scazuta pentru a fuma, dar si o memorie imbunatatita.

Acest studiu este asemanator cu unul organizat in Massachusetts care a dezvaluit ca tigarile electronice sunt bune pentru a inhiba pofta de a fuma.

Daca sunteti fumatori si va doriti sa scapati de tigarile obisnuite ar trebui sa luati in considerare si tigara electronica. Acestea nu sunt singurele studii care domenstreaza eficienta acesteia de a inhiba pofta de tutun. Pe langa faptul ca tigara electronica satisface pofta de nicotina, aceasta imita aproape perfect actiunea de a fuma.  

Vizitati site-ul nostru pentru a afla mai multe informatii despre tigara electronica. De asemenea, tot aici puteti vedea gama noastra variata de modele de tigari electronice fabricate de producatori renumiti.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate