În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 24/10/2012 Aburitul de tigara electronica te ingrasa?

Tigara electronica nu te ingrasa
Cand oamenii renunta la fumat de multe ori au o teama ca vor lua in greutate. Cu toate acestea, chiar si in cazul in care fumatorii doresc sa treaca la tigara electronica aceeasi intrebare le perturba mintea.

Atunci cand vorbesti cu fosti fumatori, mai ales cu persoanele care nu au folosit niciun ajutor pentru a renunta, majoritatea considera ca s-au ingrasat, si considera ca acest lucru se intampla din cauza ca mananca mai mult. Dovezile arata ca nicotina este un inhibitor al apetitului iar oamenii se ingrasa atunci cand nu mai consuma nicotina, pentru ca simt foamea, plus ca fumatorii nu mai au nimic care sa tina in mana sau din care sa inhaleze. De aceea, pentru a substitui aceasta actiune de a duce mana la gura si pentru a substitui pofta de nicotina, oamenii au tendinta sa apeleze la un baton de ciocolata, sau la un pachet de biscuiti pentru a-si satisface apetitul.

Cand folositi tigara electronica este mai putin probabil sa aveti pofta de astfel de gustari pentru ca, duceti tigara electronica la gura si va luati si doza de nicotina in continuare. Desi, elichidul are un gust usor dulceag acesta are un continut caloric scazut, astfel incat vaporii nu vor cauza o crestere a aportului zilnic de calorii.

Din experienta noastra cu vaperii, nu credem ca cei care trec pe tigari electronice se vor ingrasa. Pentru ca in fond, nicotina este cea care tine in loc apetitul, si cum tigarile electronice contin nicotina nu ar trebui sa existe motive pentru a va simti infometati. Singurul lucru pentru care greutatea dvs. poate creste este pentru ca, o data ce veti renunta la tigari obisnuite cu tigara electronica, papilele dvs. gustative isi vor revenii si veti simti din nou, gustul adevarat al mancarii.

 

Dar, daca nu sunteti de acord cu noi sau aveti avut parte de alta experienta, va invitam sa ne spuneti in sectiunea de comentarii de mai jos!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate