În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/10/2012 Tigara electronica recomandata de Halloween

tigara electronica de halloween, tigari electronice
31 octombrie se apropie, sunteti pregatiti? Halloween-ul este mai frumos atunci cand vapati tigari electronice, daca esti dependent/a de nicotina. Acestea aduc numai beneficii, in general. Halloween-ul inseamna emotie, costume, farse si petreceri, un program complet de activitati planificate care poate fi destul de greoi, daca sunteti fumator. Acesta este momentul in care intervin tigarile electronice. Acestea pot aduce o sclipire neinflamabila si pot face petrecerile cu copiii mult mai prietenoase. Anul acesta in „sezonul de sperieturi” nu uita de tigara electronica. Iata cum Tigaraelectronica-nr1 iti poate face acest sezon mai distractiv si mai convenabil, decat tigarile obisnuite ar putea vreodata.

Foloseste tigara electronica pentru a-ti scoate in evidenta costumul

Exista mai multe costume pe care le poti imbunatati folosind o tigara electronica. Nu ati vazut pana acum zombi pufaind din tigari? Personalitati cunoscute ca Audrey Hepburn, Marilyn Monroe toate ar fi aratat mai sexy daca ar fi vapat tigari electronice. De asemenea, Robocop sau alte personaje din viitor nu pot folosi decat gadgeturi de ultima generatie, cum este tigara electronica. Fie ca vreti sa mergeti pe un stil clasic, fie ca va doriti sa interpretati un personaj din viitor va puteti accesoriza costumul cu o etigara. Totodata va veti simti mai in siguranta deoarece aceasta este neinflamabila.

 

„Trick or treat” in Romania

Daca va place aceasta traditie a americanilor si doriti sa o puneti in practica si in Romania alaturi de copii, tigara electronica este o alegere mai inteleapta, din motive probabil evidente. Fumatul alaturi de copii nu este un obicei bun, iar acestia sunt ultimele persoane cu care iti doresti sa iti imparti fumul. Niciun parinte nu vrea sa fumeze in preajma copiilor, sau a altor persoane. De aceea poti folosi tigari electronice cu incredere, deoarece vaporii eliminati de tine nu sunt toxici. De asemenea, nu risti sa iti dai foc la casa, sau sa aprinzi cateva garduri din jur.

 

Chiar si daca nu ai planuri pentru acest sfarsit de octombrie, sa fumezi in casa este atat de poluant, mai ales cand stii ca exista tigarile electronice care sunt o alternativa mai sigura.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate