În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/10/2012 7 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre tigara electronica

Fara indoiala tigara electronica este cel mai revolutionar produs care a lovit piata in ultimul deceniu. Din pacate, este si unul dintre cele mai dezbatute subiecte, multumita dezinformarii care provine din diverse surse. Atat de multe, incat si cei mai bine intentionati oameni se opun adoptarii ei ca si alternativa globala a tigarilor obisnuite.

Pentru a ajuta la adoptarea unei opinii corecte, Tigaraelectronica-nr1 va prezinta urmatoarele 7 lucruri despre tigarile electronice pe care fiecare utilizator de tutun ar trebui sa le stie:

  1. Tigarile electronice NU CONTIN mai mult de 4000 de substante chimice, dintre care trei sferturi cancerigene, cum se gasesc in tigarile obisnuite. Procesul de ardere creeaza tot felul de substante chimice, indiferent de substanta arsa. Dar, din moment ce tigara electronica nu arde, nu produce acele chimicale. Unde nu exista foc, nu exista nici fum si unde nu exista fum, nu exista nici substante chimice asociate fumului.
  2. Tigarile electronice POT contine nicotina – Tigarile electronice ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege concentratia de nicotina dorita. Fie ca sunteti fumator inrait, fie ca sunteti fumator ocazional aveti posibilitatea sa va alegeti concentratia de nicotina dorita. Desigur exista si varianta fara nicotina, pentru cei care doresc sa vapeze fara sa inhaleze aceasta substanta.
  3. Elichidul CONTINE substante sigure – Elichidele produse de companii recunoscute, pot contine cinci posibile ingrediente de baza (majoritatea contin doar trei): propilen glicol, glicerina vegetala, arome, apa distilata si nicotina. Desi, propilen glicolul si glicerina vegetala sunt doua „necunoscute”, ambele au fost considerate sigure pentru uz uman de agentiile guvernamentale din toata lumea. Ambele sunt utilizate frecvent in industria farmaceutica, cosmetica si alimentara.
  4. Tigara electronica NU PREZINTA risc de incendiu grav – Spre deosebire de tigarile obisnuite, care sunt responsabile pentru mii de incendii in fiecare an, tigara electronica nu prezinta niciun risc de incendiu.
  5. E-tigarile NU LASA urme de mirosuri neplacute – Din nou, pentru ca nu este implicat procesul de ardere, tigarile electronice nu lasa in urma mirosuri neplacute pe haine, pe mobila, in par etc.
  6. Tigara electronica COSTA MAI PUTIN – Un utilizator de tigari electronice de unica folosinta economiseste intre 20-30 %. Un utilizator de tigari electronice reincarcabile economiseste intre 50-70 %.
  7. Tigara electronica NU ESTE inclusa in legea care interzice fumatul – Desi, unele state din SUA au luat decizia de a include tigara electronica in legea care interzice fumatul, acest lucru este o exceptie de la regula. Acest dispozitiv nu prezinta motive pentru a intra sub aceasta interdictie.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate