În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 24/09/2012 UE ar putea sa interzica tigara electronica

Rezultate falsificate tigari electronice

Potrivit unei „scurgeri”aparute in presa, Uniunea Europeana intentioneaza sa interzica comercializarea de tigari electronice. De fapt, UE intentioneaza sa interzica comercializarea tuturor produselor care contin nicotina si care nu sunt aprobate ca si medicamente (inclusiv plasturi si guma cu nicotina), cu exceptia snus-ului suedez. Aceasta Directiva include, desigur, si tigara electronica. Acest lucru in ciuda faptul ca cercetarile si parerile stiintifice atesta ca acest produs este, spre deosebire de altele, mai sigur decat tigarile din tutun.

Nimic surprinzator din partea unei agentii care foloseste pasta corectoare pentru a-si acoperii greselile

Aceasta tentativa de a interzice tigarile electronice nu este deloc surprinzatoare pentru noi si probabil nici pentru cei care citesc articolele pe care le postam.

Exista zeci de dovezi care atesta ca tigara electronica este cu mult, mult mai sigura decat tigarile din tutun. Insa, UE pare sa nu fi auzit de aceste teste, dovezi stiintifice si pareri ale specialistilor. UE a preferat sa manipuleze acest subiect dupa bunul plac si dupa propriile interese, care nu sunt in favoarea cetatenilor, din pacate.

Un exemplu elocvent despre felul cum „dirijeaza” UE directivele pentru a proteja sanatatea cetateanului este Studiul realizat de UE privind snus-ul suedez.

In 2003 UE a fost rugata sa faca un raport despre snus-ul suedez. La acel moment raportul UE a concluzionat ca snus-ul suedez este periculos si cauzeaza cancer oral in cavitatea bucala. Astazi insa, acelasi raport facut de UE in 2003 este putin revizuit, in sensul ca au fost facute cateva mici corecturi cu pasta corectoare. Mai exact de la textul original care suna asa :

„O frecventa crescuta a cancerului in cavitatea bucala a fost observata la utilizatorii de snus din America de Nord, dar nu inechivoc in Suedia.”

Textul a fost modificat cu pasta corectoare astfel : „O frecventa crescuta a cancerului in cavitatea bucala a fost observata la utilizatorii de snus”

Si desigur este doar un exemplu despre cum reuseste UE sa functioneze pentru binele cetatenilor. Un alt lucru surprinzator este faptul ca UE pana acum a cheltuit milioane de euro pe programele de renuntare la fumat, care au fost chiar si in Romania, si in care erau folosite plasturii si guma cu nicotina ca si tratament. Practic pana mai ieri, UE recomanda aceste produse pe care acum conform acestei directive revizuite, le va interzice odata cu tigara electronica. Nu ar trebui sa ne surprinda daca maine ar aparea si aceasta directiva „corectata” cu pasta corectoare iar printre lucrurile interzise ar ramane doar tigara electronica. In fond, putem sa ne asteptam la orice de la UE...

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate