În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/09/2012 Tigara electronica fara nicotina este o optiune

lichide tigara electronica, tigari electronice

Cand cineva cumpara pentru prima data o tigara electronica impreuna cu un cartus/clearomizer, sau cu un e-lichid, ii sunt prezentate diferite concentratii de nicotina. Noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 avem e-lichide cu 9%, 12%, 18% si 24% mg de nicotina. Toate aceste procente indica cata nicotina, ca volum, este in e-lichid. Dar stiati ca Tigaraelectronica-nr1 comercializeaza si lichide cu 0% nicotina? Este doar o alta optiune pe care o ofera aceasta industrie care sa mandreste cu varietatea ei.

De ce un e-lichid cu 0% nicotina?

Daca esti ca majoritatea oamenilor care nu sunt familiarizati cu tigara electronica, probabil ca te intrebi de ce o companie s-ar deranja sa produca un e-lichid fara nicotina. La urma urmei, nu este nicotina cea care ii determina pe oameni sa se intoarca la tigarile din tutun? S-ar putea sa fi surprins sa afli ca raspunsul la aceasta intrebare este „da” si „nu”.

Da, este adevarat ca nicotina este o substanta care da dependenta, in acelasi mod ca si cofeina. O data ce ai renuntat la tigarile clasice devine foarte dificil sa mergi mai departe fara nicotina, deoarece corpul tau este invatat sa depinda de ea. Dar e departe de a fi imposibil.

Pe de alta parte, spunem „nu” pentru ca, de cele mai multe ori, nicotina este principalul motiv din spatele viciului de a fuma. Pentru cineva care fumeaza de mult timp sunt si alti factori care trebuiesc depasiti.

Nu in cele din urma, fumatorii au tendinta sa isi dezvolte de-a lungul timpul tabieturi. Ca de exemplu, sa fumeze o tigara la cafea, la ceai, sau dupa fiecare masa. De asemenea, sa isi aprinda o tigara in drum spre casa, dupa o zi plina la servici. A devenit atat de natural pentru unii fumatori ca si respiratia.

Ideea din spatele lichidelor de tigari electronice cu 0% concentratie de nicotina este ca, dupa ce fumatorul a reusit sa scape de dependenta de nicotina, toate aceste obiceiuri sa poata fi satisfacute, in continuare, fara a mai pune in pericol sanatatea. Atentie! Nu recomandam niciunui fumator sa incerce de prima data o tigara electronica fara nicotina. Tigaraelectronica-nr1 recomanda tuturor celor care doresc sa renunte la fumat cu tigara electronica sa isi ia un lichid cu o concentratie de nicotina similara cu cea pe care o au la tigarile din tutun. In timp, treptat, sa reduca concentratia de nicotina si astfel sa ajunga sa vapeze un e-lichid cu 0% nicotina.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate