În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/09/2012 Studiu: Tigara electronica emite mai putine substante chimice decat cea clasica

Tigara electronica genereaza dezbateri intense stiintifice. Popularitatea sa este in crestere la nivel mondial ca si metoda de reducere/eliminare a numarului de tigari clasice, precum si ca mijloc de distributie a nicotinei in locurile in care fumatul este interzis.

O echipa de cercetatori, de la Universitatea Perugia, departamentul de chimie, din Italia, au realizat un studiu pentru a evalua continutul amestecului din lichidele de tigari electronice, precum si emisiile de vapori si particule ale unui brand de tigari electronice italian. Rezultatele inregistrate au fost comparate cu emisiile de la o tigara traditionala.

Propilen glicolul (66%) si glicerina (24%) au fost principalii compusi din lichid, in timp ce substantele aromate au fost gasite intr-o concentratie foarte scazuta (0,1%). Aceleasi substante au fost detectate si in vapori, in concentratii similare. Emisii de particule fine si ultrafine au fost mai mari la tigarile clasice in comparatie cu tigarile electronice (PM10=922 vs 52 microg/m3; PM1=80 vs 14 microg/m3).

„Tigara electronica pare sa aibe unele avantaje atunci cand este folosita in locul tigarilor traditionale, dar inca mai sunt necesare studii. Aceasta ar putea ajuta fumatorii sa faca fata unor ritualuri asociate fumatului si sa reduca, sau sa elimine, numarul de tigari fumate in fiecare zi”, au declarat cercetatorii.  

Tigara electronica este o alternativa mai sigura pentru tigarile din tutun si ofera, de asemenea, multe beneficii pe care nicio alta metoda de renuntare la fumat care exista pe piata nu le ofera. Acum puteti renunta la fumat daca va doriti acest lucru. Daca ati incercat cu metodele aprobate de renuntare la fumat si nu ati reusit atunci puteti incerca tigarile electronice de la Tigaraelectronica-nr1, chiar astazi. Va invitam sa ne contactati pentru a primi sfaturile necesare folosirii unei tigari electronice pentru a renunta la fumat!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate