În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 03/09/2012 Treci pe tigari electronice pentru binele copiilor tai!


Fumatul pasiv afecteaza copii, folositi tigari electronice

Efectele negative ale fumului de la tigarile din tutun se extind si la copii. In special, fumatul pasiv, care poarta numele de fumul din mediul ambiant, si care creste substantial riscul de imbolnavire la copii si nefumatori. Intr-un studiu realizat de Agentia de Protectie a Mediului s-a constatat ca fumatul pasiv este responsabil de formarea cancerului pulmonar la persoanele care nu au aprins niciodata o tigara. De fapt, Agentia de Protectie a Mediului a concluzionat ca fumatul pasiv provoaca moartea a 3000 de persoane anual, desi acestea nu au fumat niciodata. In plus, studiile sugereaza ca fumatul pasiv este responsabil pentru cresterea sansei de a suferi de boli ale inimii la nefumatori.

Fumatul afecteaza membrii familiei dvs.

Din pacate, daca fumati si aveti copii acasa, atunci acestia sunt sensibili la fumatul pasiv. Asta deoarece copiii sunt inca in etapele de dezvoltare si de crestere si prin urmare, au o rata mai mare de respiratie. Expunerea constanta la fumul de tigara poate produce simptome astmatice la copiii care nu au prezentat niciun astfel de simptom inainte. In plus, a fost descoperit ca fumatul pasiv creste riscul sindromului mortii infantile. In cazul in care aveti copii de varsta prescolara, fumatul pasiv poate provoca infectii ale urechii medii, pneumonie si chiar bronsita.

Evident, daca sunteti fumatori si aveti copii sau traiti cu persoane nefumatoare, ar trebui sa luati in considerare tigarile electronice ca si alternativa a tigarilor din tutun. Daca pofta de nicotina v-a determinat sa treceti cu vederea peste sanatatea dvs., atunci, cel putin, renuntati la fumat sau treceti pe tigari electronice de dragul copiilor vostri. Inlocuiti fumul produs de tigarile clasice cu vaporii produsi de o tigara electronica. In timp ce fumul rezultat din arderea tigarilor clasice, contine o multime de substante chimice, tigara electronica produce doar o ceata care dispare instantaneu.

Fumatul este un obicei greu de inlaturat, dar puteti face ca procesul de renuntare sa fie mai usor daca treceti pe tigari electronice. Chiar si daca doriti sa fumati in continuare, trecerea la tigari electronice este o miscare inteleapta, mai ales daca puneti sanatatea copiilor dvs. pe primul plan. Tigaraelectronica-nr1 sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa incerce tigara electronica si care au nevoie de consiliere. Avem modele de tigari electronice potrivite pentru orice tip de fumator care este doritor sa incerce aceasta alternativa. Sunti-ne si va vom consilia pentru a va gasi modelul de e-tigara potrivit!  

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate