În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 24/08/2012 Proprietari de restaurante, invitati utilizatorii de tigari electronice inauntru!


tigara electronica este permisa

Zilele in care scrumierele stau pe masa iar fumatul este permis in restaurante, sunt pe cale sa se sfarseasca. Curand numarul statelor care vor interzice fumatul in restaurante va ajunge la 271. Din ce in ce mai multe localitati vor adopta aceasta practica iar proprietarilor de restaurante si cluburi le va fi din ce in ce mai greu sa tina fumatorii pe scaune.

Deci care este solutia?

Poate ca este timpul sa faceti cunostinta cu tigara electronica. Pe masura ce revolutia numita tigara electronica continua sa „zguduie” natiunea (se asteapta ca industria de tigari electronice sa ajunga la sfarsitul anului 2012 la venituri de 1 miliard), devine din ce in ce mai greu sa ignori aceasta alternativa care nu provoaca mirosuri neplacute. De aceea restaurantele ar trebui sa inceapa sa incurajeze utilizatorii de e-tigari sa pofteasca inauntru.

Adevarul este ca multi proprietari de restaurante au luat o pozitie care nu avantajeaza tigarile electronice. Fie se fac ca „ploua”, fie le incadreaza in aceeasi categorie cu tigarile traditionale, lucru care este total gresit.

Aceasta atitudine poate duce la ratarea unei oportunitati uriase. Toti aburitorii sunt fosti fumatori de tigari din tutun. De ani de zile, fumatorii au fost nevoiti sa iasa afara pe trotuar pentru a fuma. De multe ori li s-a impus sa mearga intr-un anumit loc ca sa poata fuma, intr-un colt retras sau intr-o incapere ponosita si ticsita cu miros de fum. Pe scurt, in calitate de fosti fumatori, aburitorii se asteapta sa fie tratati diferit de acestia, cum de altfel ar fi si normal.

Prin urmare, proprietari de restaurante poate ca ar fi mai bine sa va ganditi de doua ori inainte sa puneti aburitorii in aceeasi „oala” cu fumatorii. Acestia nu polueaza si nu pun in pericol sanatatea clientilor. Unde mai pui ca din ce in ce mai multi fumatori romani devin aburitori pentru a scapa de mirosul neplacut. Asadar, ar trebui sa ii apreciati pentru efortul facut si sa ii respectati pentru asta! Da-ti „liber” la tigari electronice in spatiile voastre si incurajati oamenii printr-un poster, eventual.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate