În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/08/2012 Este tigara electronica buna sau nu pentru diabetici?

Un studiu de specialitate a relevat faptul ca fumatul este cu precadere periculos pentru persoanele diagnosticate cu diabet, deoarece substantele toxice ale unei tigari au capacitatea de a inrautati anumite manifestari specifice acestei conditii medicale. Astfel, printre cele mai periculoase efecte adverse se numara scaderea capacitatii celulare de a raspunde tratamentului pe baza de insulina, sporirea riscului dezvoltarii unei afectiuni cardiace fatale in cazul diabetului de tip II sau cresterea riscului aparitiei unor complicatii  ale diabetului.

Sue Marshall, diagnostica cu diabet de tip 1, inca din 1972, este expert in diabet si a tinut multe discursuri pe tema „diabeticii si fumatul”. Aceasta a infiintat site-ului desang.net, un ziar online pentru oamenii care sufera de diabet, si este autoarea cartii „Diabet: Ghid esential.”

Sue Marshall sfatuieste persoanele care au tocmai au fost diagnosticate cu diabet sa considere acesta un motiv de a renunta la fumat. De asemenea, aceasta sfatuieste persoanele care sufera de diabet de ceva timp sa renunte neaparat la fumat. Ea considera ca tigara electronica ar putea fi o optiune pentru cei care sufera de diabet si nu vor sau nu pot sa renunte la fumat. Sue este de parere ca diabeticii fumatori nu au nimic de pierdut daca incearca tigara electronica. In cel mai bun caz, daca li se va potrivi acestia vor putea renunta la fumat si nu isi vor mai expune corpul si acestui risc.

Intrebata daca aromele de zahar din lichidele de tigari electronice (inhalate nu inghitite) afecteaza persoanele cu diabet, intr-un interviu, aceasta a raspuns: „In timp ce unele dintre zaharurile din tigari electronice ar putea sa afecteze zaharurile din sange, acestea sunt in concentratii foarte mici, astfel incat in imaginea de asamblu – asta daca nu stai numai cu tigara electronica in gura – nu ar trebui sa afecteze nivelul zaharului din sange. Renuntand la fumat cu e-tigara, acest lucru poate aduce imbunatatiri la starea de sanatate. Corpul tau poate intineri si te poti simtii mai bine. Iar daca nu poti renunta fara ajutor, poti lua in considerare tigara electronica!”

Tigaraelectronica-nr1 recomanda fumatorilor diagnosticati cu diabet ca inainte sa incerce e-tigara sa ceara parerea unui specialist.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate